Το γερμανικό περιοδικό αυτοκινήτων AUTO MOTOR UND SPORT αξιολόγησε το νέο Goodyear UltraGrip Performance+ ως το συνολικά καλύτερο ελαστικό στην πρώτη του δοκιμή χειμερινών ελαστικών της χρονιάς. Επίσης, το ελαστικό βρέθηκε μπροστά από τον ανταγωνισμό και σε ό,τι έχει να κάνει με την απόσταση φρεναρίσματος στο χιόνι.

Το περιοδικό AUTO MOTOR UND SPORT περιέγραψε το UltraGrip Performance+ ως ένα κορυφαίο χειμερινό ελαστικό με εξαιρετική πρόσφυση τόσο σε χιονισμένες επιφάνειες όσο και σε στροφές σε βρεγμένο οδόστρωμα. Το ελαστικό έλαβε τα εύσημα για τις πολύ αξιόπιστες και εύκολα ελεγχόμενες αντιδράσεις σε καταστάσεις μετατόπισης φορτίου. Το UltraGrip Performance+ ανταπεξέρχεται καλά στις χιονισμένες και βρεγμένες επιφάνειες του δρόμου. Επίσης έχει καλή απόδοση κατά το φρενάρισμα σε στεγνές επιφάνειες διαθέτοντας μια πολύ ισορροπημένη αλληλεπίδραση με το ηλεκτρονικό σύστημα δυναμικού ελέγχου (VDC). Ως αποτέλεσμα, το ελαστικό Goodyear UltraGrip Performance+ συγκέντρωσε συνολική βαθμολογία 8,9 στα 10, και ανακηρύχθηκε νικητής των δοκιμών.

Το AUTO MOTOR UND SPORT πραγματοποίησε δοκιμές σε έντεκα ελαστικά χρησιμοποιώντας ένα Volkswagen T-Roc σε πίστες δοκιμών στο Ivalo και τη Βόρεια Γερμανία. Στις δοκιμές εξετάστηκαν διάφορες πτυχές του ελαστικού όπως το φρενάρισμα, η υδροπλάνηση, ο χειρισμός, η αλλαγή λωρίδων και ο θόρυβος. Πραγματοποιήθηκαν πέντε δοκιμές σε χιόνι και  άλλες δώδεκα σε βρεγμένες και στεγνές επιφάνειες. Το UltraGrip Performance+ ήταν ασύγκριτο κατά τη διάρκεια των δοκιμών στο χιόνι, λαμβάνοντας βαθμολογία 9,7 στα 10.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here