Τη μεγάλη προσέλκυση ενδιαφέροντος που συγκεντρώνει η επικείμενη ιδιωτικοποίηση της ΔΕΠΑ τόνισε ο Διευθύνων Σύμβουλος της ΔΕΠΑ, κ. Δημήτρης Τζώρτζης από το βήμα του συνεδρίου του Ελληνογερμανικού Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητηρίου και του Capital. Όπως χαρακτηριστικά τόνισε, » Από το 2021 η Ελλάδα από χώρα καταναλωτής, γίνεται χώρα transit”.

O κ. Τζώρτζης χαρακτήρισε «πυλώνα ανάπτυξης» την ενέργεια, καθώς όπως ανέλυσε «μετά το μνημόνιο, οι βάσεις για την ανάπτυξη τίθενται και από την ενέργεια», ενώ σημείωσε την κρισιμότητα μιας επωφελούς σχέσης ανάπτυξης – ενέργειας. «Η ΔΕΠΑ δουλεύει πάνω σε αυτό», είπε ο κ. Τζώρτζης. «Επενδύουμε με εξωστρέφεια και δυναμισμό…. Προωθούμε την ανάπτυξη της εμπορικής παρουσίας της ΔΕΠΑ στην περιοχή μας και ανοίγουμε τον δρόμο του trading”, πρόσθεσε.

«Θα υλοποιήσουμε τον στόχο της ιδιωτικοποίησης», είπε. «Η ΔΕΠΑ καλείται τώρα να υλοποιήσει αυτό που συμφωνήθηκε μεταξύ κυβέρνησης – θεσμών. Είμαστε on track όσον αφορά το split της ΔΕΠΑ, η αρχική ΔΕΠΑ θα έχει πλέον 3 διαφορετικές εταιρείες, μια στην μεταφορά, μια εμπορική και μια στην διανομή», εξήγησε ο κ. Τζώρτζης.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here