Κορυφαία αεροπορική εταιρεία στην Ελλάδα αναδείχθηκε η Aegean Airlines σύμφωνα με το «TripAdvisor Travelers’ Choice Awards 2019».

Ο μεγαλύτερος αερομεταφορέας στην Ελλάδα, η Aegean Airlines (A3) πετά σε περισσότερους από 80 προορισμούς σε όλη την Ευρώπη, καθώς και σε σημεία στην Αφρική και τη Μέση Ανατολή. Διαθέτει κεντρικούς κόμβους στο Διεθνή Αερολιμένα Αθηνών (ATH), το Διεθνές Αεροδρόμιο Λάρνακας (LCA) και το Διεθνές Αεροδρόμιο της Θεσσαλονίκης (SKG), και έχει καθορίσει έξι άλλα ελληνικά αεροδρόμια ως κεντρικές πόλεις. Η αεροπορική εταιρεία είναι μέρος της Star Alliance και έχει συμφωνίες κοινού κώδικα με περίπου 15 αεροπορικές εταιρείες. Ο στόλος της διαθέτει καμπίνες τόσο Οικονομικής όσο και Διακεκριμένης Θέσης. Επιβάτες της Διακεκριμένης Θέσης και κάποιοι ελίτ συχνοί ταξιδιώτες έχουν πρόσβαση στα Aegean Business Lounges της αεροπορικής εταιρείας όταν πετούν από Αθήνα, Θεσσαλονίκη και Λάρνακα.

«Αξιόπιστη», από enrique l
«Η πρώτη μου εμπειρία με την Aegean ήταν πριν δύο χρόνια και η ποιότητα της πτήσης ήταν μια ευχάριστη έκπληξη. Γι’ αυτό τον τελευταίο χρόνο συνέχισα να επιλέγω Aegean  για κάποιες πτήσεις και ήταν σταθερά πολύ καλή. Σύγχρονα αεροσκάφη, πολύ καθαρά, περιποιητικό πλήρωμα και πολύ καλή εξυπηρέτηση check-in στα αεροδρόμια και χειρισμός των αποσκευών.»
Οι διακρίσεις

 

Οι επισκέπτες του μεγαλύτερου ταξιδιωτικού ιστότοπου στον κόσμο ανακήρυξαν μέσω των αξιολογήσεων τους την Aegean σε:

– Καλύτερη περιφερειακή αεροπορική εταιρεία στην Ευρώπη
– Καλύτερη Business Class σε περιφερειακή αεροπορική εταιρεία στην Ευρώπη και
– Καλύτερη αεροπορική εταιρεία στην Ελλάδα

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here