Καλημέρα, καλημέρα… άργησα να ξυπνήσω σήμερα και γι’ αυτό σας έχω δύο αποκλειστικές πληροφορίες για το πρωινό espressάκι σας, lungo ή stretto όπως το προτιμάτε.

Όσον αφορά στον διαγωνισμό για το Ερρίκος Ντυνάν οι ενδιαφερόμενοι ήταν, όντως, τελικά τρεις μόνο που το HIG έκανε πίσω στο…παρά 1΄ με αποτέλεσμα να μείνουν εντός παιδιάς το Ίδρυμα Α. Ωνάσης και το Darzalas Capital. 

Όπως σας έλεγα χθες η δεσμευτική προσφορά που έχει κατατεθεί κυμαίνεται στα 50 εκατ. ευρώ- μία μικροβελτίωση δεν θα πρέπει να αποκλειστεί εάν και εφ΄ όσον ζητηθεί- το πιθανότερο- από την πλευρά της Τράπεζας Πειραιώς και ανάληψη όλων των υποχρεώσεων που είχε φορτωθεί η ΗΜΙΘΕΑ για το θεραπευτήριο. 

Πηγή, που είναι μέσα στην διαδικασία και από την πρώτη στιγμή έχει άριστη γνώση των όσων διαδραματίζονται μου έλεγε ότι η προσφορά για το Ερρίκος Ντυνάν σε “καθαρούς όρους” (κύκλος εργασιών, υποχρεώσεις, EBITDA, μηχανολογικός εξοπλισμός, συμβάσεις κ.λ.π) είναι κατά πολύ πιο συμφέρουσα και εύλογη με βάση τα όσα ισχύουν στον κλάδο από αυτήν του CVC για το ΥΓΕΙΑ.

 Προφανώς ΥΓΕΙΑ και Ερρίκος Ντυνάν δεν είναι…συγκρίσιμα μεγέθη, με το πρώτο να είναι ΚΑΙ εισηγμένο και να διαθέτει ευρύτερη δομή (σε μονάδες, κλινικές και κλίνες) συνεπώς η Τράπεζα Πειραιώς με αυτή την προσφορά είναι Ο.Κ. Το πολύ σημαντικό είναι, πως άλλη πηγή μου από τις Βρυξέλλες μου…ψιθύρισε χθες βράδυ ότι η DG Comp είναι επίσης Ο.Κ με το τίμημα. Κατά συνέπεια….

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here