Η δεύτερη πρωινή πληροφορία για το σημερινό πρωινό καφεδάκι σας, παρότι ΔΕΝ σχετίζεται άμεσα με την πρώτη, κάτι μου λέει πως ΕΝΔΕΧΟΜΕΝΩΣ να την βρούμε μπροστά μας.

Ποια είναι αυτή;

Με πληροφόρησαν από τη Μεγαλόνησο, ότι Κυπριακό Δικαστήριο ΔΕΝ έκανε δεκτή και τη νέα ένσταση του ομίλου MIG για την απεμπλοκή της υπόθεσης που κρατά “εγκλωβισμένη” την πώληση του ΥΓΕΙΑ στο CVC Capital. 

Ήταν θυμάμαι πρωτομηνιά, 1 Οκτωβρίου,  όταν σας διηγήθηκα την ξαφνική εμπλοκή στην διαδικασία, μετά από απόφαση επαρχιακού δικαστηρίου στην Κύπρο που απαγόρευε να πουλήσει τις μετοχές που κατέχει άμεσα είτε έμμεσα στην ελλαδική εταιρεία “Διαγνωστικό Κέντρο ΥΓΕΙΑ” 

Πρακτικά με την απόφαση αυτή

  • “απαγορευόταν η υλοποίηση της γενικής συνέλευσης της 27 Αυγούστου ή οποιασδήποτε άλλης ημερομηνίας, που αφορούν στην πώληση στην εταιρεία Hellenic HealthCare όλων των μετοχών που κατέχει στο ΥΓΕΙΑ, ενώ υποχρεώνεται σε δέσμευση περιουσιακών στοιχείων της, υπέρ εταιρείας, η οποία απώλεσε καταθέσεις 1,5 εκατ. ευρώ, εξ΄αιτίας του κουρέματος το 2013 στην πρώην Λαική Τράπεζα”.

 Ο όμιλος MIG προχώρησε σε ένσταση με την Λευκωσία να απαντά ΑΡΝΗΤΙΚΑ. Έτσι η εμπλοκή με την πώληση του ΥΓΕΙΑ στην Hellenic HealthCare του CVC παραμένει στον ΑΕΡΑ.

Τώρα εάν αυτές οι δύο εξελίξεις έχουν κάποια συσχέτιση μεταξύ τους σε συνδυασμό με την αποχώρηση του HIG από την διεκδίκηση του Ντυνάν στο…παρά 1΄ και του ενδιαφέροντος που είχε εκδηλώσει (από κοινού με την Γ. Αποστολόπουλος ΙΑΤΡΙΚΟ) για το ΥΓΕΙΑ δεν το γνωρίζω, ακόμη.

Ωστόσο το ψάχνω και σε κάθε περίπτωση θα είστε οι πρώτοι που θα ενημερωθείτε για τις εξελίξεις…

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here