Η πλατφόρμα κρατήσεων ταξιδιών φιλική προς την κρυπτογράφηση Travala ανέφερε αύξηση κρατήσεων ως ζήτηση για επιστροφές ταξιδιού παρά τη συνεχιζόμενη κρίση του ιού coronavirus και τις εκτεταμένες διακοπές λειτουργίας σε πολλά μέρη. Τα έσοδα από κρατήσεις τον Μάιο αυξήθηκαν κατά 205% και το 60% όλων των κρατήσεων πληρώθηκαν με κρυπτονομίσματα.

Το Travala.com, ένας ιστότοπος όπου οι ταξιδιώτες μπορούν να κάνουν κράτηση πτήσεων από περισσότερες από 600 αεροπορικές εταιρείες και πάνω από 2 εκατομμύρια ξενοδοχεία και καταλύματα παγκοσμίως, δημοσίευσε τη Δευτέρα τη μηνιαία έκθεση απόδοσης για τον Μάιο. Η παγκόσμια ταξιδιωτική βιομηχανία έχει πληγεί σοβαρά από την πανδημία κοροναϊών, την οικονομική κρίση και τις εκτεταμένες κλειδαριές.

«Έχουμε υποστεί ταραχές λίγους μήνες, λόγω των ταξιδιωτικών περιορισμών και του κλεισίματος των συνόρων με αποτέλεσμα να υπάρχουν ακυρώσεις και μειωμένες κρατήσεις», παραδέχθηκε η Travala. Ωστόσο, η εταιρεία πρόσθεσε:

Η εμπιστοσύνη και η επιθυμία ταξιδιού επιστρέφουν με σημαντική αύξηση της ζήτησης… Συνολικά, τα έσοδα από κρατήσεις για το μήνα Μάιο ήταν 68.162 $, δηλαδή αύξηση 205% σε σύγκριση με τον Απρίλιο.

Η επισκεψιμότητα στο Travala.com αυξήθηκε σημαντικά κατά τη διάρκεια του μήνα, σύμφωνα με την εταιρεία. Η άμεση επισκεψιμότητα στον ιστότοπο από τις ΗΠΑ αυξήθηκε περισσότερο στο 541%, ακολουθούμενη από το Βιετνάμ (118%), το Ηνωμένο Βασίλειο (80%), τις Κάτω Χώρες (56%) και τη Γερμανία (54%).

Επιπλέον, «ο συνολικός αριθμός διανυκτερεύσεων δωματίου τον Μάιο ήταν 541, δηλαδή αύξηση 45,8% σε σύγκριση με τον Απρίλιο». Οι κορυφαίες χώρες για τις οποίες έγινε κράτηση ήταν οι ΗΠΑ, η Ταϊλάνδη, η Ισπανία, οι Κάτω Χώρες, η Αυστραλία, η Πολωνία και το Βιετνάμ.

Περισσότερο από το 60% όλων των κρατήσεων πληρώθηκαν με κρυπτονομίσματα

Η Travala έχει καταγράψει πολλούς επιχειρηματικούς συνεργάτες σε διάφορες κατηγορίες καθώς και πολλές μεθόδους πληρωμής στον ιστότοπό της. Οι ταξιδιωτικοί του εταίροι περιλαμβάνουν το Booking.com, το Priceline και το Travelbybit. Οι συνεργάτες του blockchain περιλαμβάνουν τα Binance, Litecoin Foundation, Digibyte, Tron, Huobi, Bitcoin.com, Gemini, Komodo, Waves, Coingate, Gocoin, Kucoin, Crypto.com και Changelly.

Ο ιστότοπος κρατήσεων ταξιδιών φιλικός προς την κρυπτογράφηση δέχεται ένα ευρύ φάσμα κρυπτονομισμάτων, όπως BTC , BCH , BNB , AVA, USDT , ETH , LTC , XRP , TRX , EOS , ADA , WAVES, XEM , DAI, QTUM, DASH , XMR , XLM , NANO, NEO και GUSD.

Επιπλέον, η Travala παρείχε λεπτομέρειες για δημοφιλείς μεθόδους πληρωμής που χρησιμοποιούνται στον ιστότοπό της. Περίπου το 21% όλων των κρατήσεων πληρώθηκαν σε bitcoin ( BTC ), ακολουθούμενο από το εγγενές διακριτικό AVA (16%), Crypto.com Pay (14%), BNB (2%) και άλλα κρυπτονομίσματα (7%). Εν τω μεταξύ, η πιστωτική κάρτα και το Paypal αντιπροσώπευαν το 40%.

Του Βαγγέλη Τσάπα

 

1 ΣΧΟΛΙΟ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here