Στα 40 εκατ. ευρώ πλησιάζει η αποτίμηση της Παπουτσάνης, που μετά και το χθεσινό +3,77% ενισχύει ακόμη περισσότερο την θέση της στην κατηγορία των μεσαιο-μικρών.
Η μεθοδική δουλειά των Γκάτζαρου- Τασσόπουλου έχει αρχίσει να αποδίδει καρπούς από την χρήση 2017- 2018 και έκτοτε η ιστορική εταιρεία και από την αρχή του 2019 υλοποιεί έναν σχεδιασμό για περαιτέρω ενίσχυση του συνόλου των δραστηριοτήτων της σε Ελλάδα και εξωτερικό. Αυτή την περίοδο η εταιρεία είναι αρκετά κοντά στο να κλείσει 1-2 καλά συμβόλαια με αλυσίδες ξενοδοχείων που θα ενισχύσουν το ήδη ικανοποιητικό χαρτοφυλάκιο της στο hoteling.
Το 2019 θα είναι η τρίτη συνεχόμενη χρήση επιστροφής στην κερδοφορία (στις 420 χιλιάδες το 2017, στα 1,1 εκατ. το 2018 ) με στόχο το ποσοστό ανόδου του κύκλου εργασιών να είναι πάνω από το +16,8% του 2018.
Εκτίμηση μου, χωρίς να έχω κάποια πληροφόρηση, πως εάν φτάσει στο όριο των 50 εκατ. € θα τεθεί υπό παρακολούθηση funds και στρατηγικών παικτών οι οποίοι αναζητούν εταιρείες με σταθερή άνοδο κύκλου εργασιών, κερδών, με συνετή αποτελεσματική διοίκηση καοι εξωστρεφή σχεδιασμό αλλά και δραστηριότητα στο ανερχόμενο τουριστικό προιόν.
Και 2 πρόσφατες κινήσεις που ενίσχυσαν  τις ήδη καλές σχέσεις με εγχώριους θεσμικούς. Η ίδρυση θυγατρικής στην Πολωνία (με ποσοστό +50% η BetaSoap) και η απόφαση της διοίκησης να επιστρέψει κεφάλαια στους μετόχους της.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here