Το σχέδιο της διοίκησης προβλέπει φέτος επενδύσεις 70 εκατ. ευρώ . Η Trastor ΑΕΕΑΠ θα διαθέτει πλέον ένα χαρτοφυλάκιο αξίας 370 εκατ. ευρώ.

Ο νέος προσανατολισμός επικεντρώνεται στους κλάδους των γραφείων και των logistics.

Σύμφωνα με τον κ. Τάσο Καζίνο, διευθύνοντα σύμβουλο της εισηγμένης, στόχος θα είναι κυρίως επενδύσεις σε σύγχρονα κτίρια γραφείων και ακίνητα logistics, καθώς αυτές οι δύο κατηγορίες παρουσιάζουν τις υψηλότερες προοπτικές στην παρούσα οικονομική συγκυρία.

Στο πλαίσιο αυτό, η Trastor προχώρησε πρόσφατα στην απόκτηση μιας νεόδμητης εγκατάστασης αποθηκών στον Ασπρόπυργο και συγκεκριμένα στη θέση «Δύο Πεύκα», καταβάλλοντας το ποσό των 6,9 εκατ. ευρώ.

Πρόκειται για ακίνητο επιφανείας 11.634 τ.μ., το οποίο μισθώνει η εταιρεία Synergy, που ειδικεύεται στον τομέα της παροχής υπηρεσιών logistics.

Το συγκεκριμένο είναι το τέταρτο ακίνητο logistics που αποκτά η Trastor από το 2019 μέχρι σήμερα. Πέρυσι, είχε προχωρήσει στην αγορά ενός ακόμη σημαντικού ακινήτου logistics. Ο λόγος για αποθήκη 25.000 τ.μ. επίσης στην περιοχή του Ασπροπύργου (θέση «Ρουπάκι»), με το κόστος αγοράς να διαμορφώνεται σε 9,5 εκατ. ευρώ.

Το ακίνητο μισθώνεται ήδη στην εταιρεία Seagull και σήμερα αποτιμάται σε 14,7 εκατ. ευρώ, δείγμα των σοβαρών υπεραξιών που προσφέρει η συγκεκριμένη κατηγορία ακινήτων.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here