Ιδιαιτέρως ακριβά πληρώνονται οι υπηρεσίες και η θέα του απέραντου γαλάζιου από το νησι της Μυκόνου.

Όπως αποδεικνύουν αποδείξεις που αναρτήθηκαν στο tripadvisor για γνωστό παραλιακό μαγαζί της Μυκόνου, το φαγητό και ο καφές σε ξαπλώστρα στοιχίζει εκατοντάδες ευρώ και είναι για «παχυλά» πορτοφόλια.

Για παράδειγμα, τρεις σαλάτες του Καίσαρα, έξι πιάτα καλαμάρι, 6 μπύρες μεγάλες, 2 νερά και έναν χυμό ντομάτας το συνολικό κόστος ανέρχεται στα 836,20 ευρώ. Σε άλλη απόδειξη ένας ελληνικός καφές διπλός και 1 αναψυκτικό στοίχισαν 25 ευρώ.

 

Την απάντηση εκ μέρους των ιδιοκτητών του εστιατορίου στη Μύκονο που χρέωσε ένα γεύμα με καλαμάρια, μπίρες και μερικά ακόμη συνοδευτικά με το… ιλιγγιώδες ποσόν των 836,20 ευρώ έδωσε ο γενικός διευθυντής.

«Αγαπητέ κύριε, οι σερβιτόροι λαμβάνουν παραγγελίες με βάση τις τιμές που αναφέρονται ξεκάθαρα στο μενού μας. Αν υπήρχε κάποια παρανόηση σχετικά με τις τιμές που σας έφερε σε δύσκολη θέση, ζητώ ειλικρινά συγγνώμη. Ωστόσο. δεν υπήρχε τέτοια πρόθεση από τη δική μας πλευρά. Θα εκτιμούσα αν διορθώνατε την κριτική σας και αφαιρούσατε προσβλητικούς χαρακτηρισμούς όπως “απάτη”. Από την περιγραφή των γεγονότων, δεν βλέπω πώς μπορείτε να δικαιολογήσετε τέτοιους χαρακτηρισμούς. Σας ευχαριστώ» απάντησε ο γενικός διευθυντής στην πλατφόρμα Trip Advisor.

Διαβάστε επίσης:

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here