Στην πρώτη χρηματιστηριακή συνεδρίαση, μετά την παραίτηση του γενικού διευθυντή ήρθε το δραματικό άδειασμα στη μετοχή της MLS.
Από τις πρώτες κιόλας εντολές φάνηκε, πως υπήρχε εσπευσμένη έξοδος και ιδιωτών επενδυτών αλλά και αρκετών θεσμικών διαχειριστών, καθώς στα συγκεκριμένα χαρτοφυλάκια Αμοιβαίων Κεφαλαίων είχαν…ξεμείνει ή αγοραστεί στα χαμηλά της προηγούμενης…βουτιάς.
 Δεκάδες οι εγκλωβισμένοι στο χαρτί, σε δυσχερή θέση η διοίκηση δύσκολα θα αποφύγει το να λάβει αποφάσεις που ενδεχομένως να οδηγήσουν ακόμη και σε θεαματικές μετοχικές αλλαγές.
 Η χθεσινή…βουτιά, σε τιμή κάτω του 1€ για πρώτη φορά φέτος, έγινε με αυξημένες συναλλαγές, 270.711 μετοχές που παραπέμπουν σε αναγκαστικές πωλήσεις μεγάλων παικτών- και όχι της…μαρίδας- με τον τζίρο στα 271.496 ευρώ.
  •  Το χθεσινό μείον -30% επισπεύδει εξελίξεις τις οποίες η διοίκηση Καματάκη δεν ήθελε να λάβει.
  • Όμως, πλέον μέρος των εξελίξεων “τρέχει” ερήμην του.
  • Ωστόσο, σύμφωνα με χρηματιστηριακά στελέχη η χρηματιστηριακή κατάρρευση της MLS δεν είναι μία αρνητική εξέλιξη που περιορίζεται στην εισηγμένη, καθώς παρασέρνει σε αναγκαστικές πωλήσεις σε ΑΛΛΕΣ μετοχές προκειμένου να καλυφθούν ζημιές και υποαξίες από την MLS. 
   Για ντόμινο πωλήσεων, που παρασέρνει και άλλες μετοχικές θέσεις κάνουν λόγο στα χρηματιστηριακά γραφεία, κάτι που φάνηκε στην χθεσινή συνεδρίαση.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here