Για τη σημαντική συνεισφορά του και την αξία που δημιουργεί στην κοινωνία τιμήθηκε ο όμιλος Qualco για το Qualco Foundation στα Bravo Sustainability Dialogues & Awards 2022, που διοργάνωσε η Μη Κερδοσκοπική αρχή, Quality Net Foundation.

Η πρωτοβουλία διακρίθηκε στην κατηγορία «Ενίσχυση Τοπικών Κοινωνιών», η οποία αφορά στην αναγνώριση φορέων και επιχειρήσεων που εφαρμόζουν πρακτικές με στόχο την ενίσχυση της κοινωνικής συνοχής και τη συμβολή στην άμβλυνση ουσιωδών κοινωνικών προβλημάτων.

  • Το Qualco Foundation είναι ένας Μη Κερδοσκοπικός Οργανισμός, o οποίος στοχεύει σε θετικές αλλαγές που οδηγούν σε οικονομίες και κοινωνίες περισσότερο βιώσιμες που δίνουν νέες προοπτικές σε όλες και όλους.

Με γνώμονα την κοινωνική συνοχή και την ανάπτυξη, το Qualco Foundation στηρίζει και αναδεικνύει πρωτοβουλίες που βασίζονται σε δημιουργικές ιδέες και αποσκοπούν στο κοινό καλό, εστιάζοντας σε 5 κεντρικούς πυλώνες:

  1. Καινοτομία & Τεχνολογία,
  2. Παιδεία & Κοινωνική Πρόνοια,
  3. Περιβαλλοντική Βιωσιμότητα & Ανάπτυξη,
  4. Πολιτισμός & Αθλητισμός,
  5. Αλληλεγγύη & Στήριξη σε Καταστάσεις Έκτακτης Ανάγκης.
Όλγα Σταμαθιουδάκη, Corporate Affairs & Sustainability Director του ομίλου Qualco.
  • «Η διάκριση αυτή έρχεται να επισφραγίσει το έργο τόσο του οργανισμού μας όσο και του Qualco Foundation, καθώς και των ανθρώπων που έχουν στοιχηθεί με τους στόχους μας και προσφέρουν με αστείρευτη αφοσίωση σε αυτή την προσπάθεια. Ένα έργο, που φέρει τη Βιώσιμη Ανάπτυξη και Κοινωνική Συνοχή στον πυρήνα του και συνίσταται σε πρωτοβουλίες και συνεργασίες, οι οποίες υπηρετούν θεμελιώδεις κοινωνικούς σκοπούς στην πράξη, δημιουργώντας προστιθέμενη αξία για την κοινωνία μας. Οι 5 πυλώνες στους οποίους εστιάζουμε αντανακλούν την πυξίδα μας για το μέλλον και την πίστη μας ότι με την προσπάθεια όλων μπορούμε να συμβάλλουμε σε μια κοινωνία πιο δίκαιη, λιγότερο άνιση και περισσότερο ανθεκτική» δήλωσε η Όλγα Σταμαθιουδάκη, Corporate Affairs & Sustainability Director του ομίλου Qualco.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here