Στα 46 εκατ. ευρώ ανήλθε περίπου το τίμημα για την πώληση της SICC, ESM Effervescent Sodas Management Limited (Three Cents) στον όμιλο της Coca-Cola HBC AG.

Όπως ανακοινώθηκε από την IDEAL Holdings ΑΕ, ολοκληρώθηκε η μεταβίβαση του συνόλου των μετοχών της κατά 100% θυγατρικής εταιρείας της SICC, ESM Effervescent Sodas Management Limited (Three Cents) στην CC Beverages Holdings II B.V. (CCBHC), εταιρεία του ομίλου της Coca-Cola HBC AG, έναντι συνολικού τιμήματος σε μετρητά ευρώ 45,9 εκατ. ευρώ.

Η Three Cents είναι εταιρεία εμπορίας και προώθησης των υψηλής ποιότητας («super-premium») ανθρακούχων αναψυκτικών, τα οποία προορίζονται για ανάμιξη με αλκοόλ για τη δημιουργία cocktails και long drinks («mixers & tonics). Τα προϊόντα παράγονται στην Ελλάδα και διανέμονται σε περισσότερες από 36 χώρες σε όλο τον κόσμο. Το πρώτο έτος λειτουργίας της Three Cents ήταν το 2015 και μέσα σε 7 χρόνια κατάφερε να 10πλασιάσει τις πωλήσεις της και τα κέρδη της. Το 2021 η Three Cents κατέγραψε πωλήσεις 7,7 εκατ. ευρώ.

Διαβάστε επίσης:

“Φλερτ” Ideal Holdings-Coca-Cola HBC με στόχο τη Three cents

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ