“Διατηρώ πολύ καλές, προσωπικές σχέσεις με τον Γιάννη Μασούτη καθώς και όλους τους άλλος παράγοντες της ελληνικής αγοράς” δηλώνει στο “B” o επικεφαλής της αλυσίδας σούπερ μάρκετ, κ. Θωμάς Ράμμος.

“Διαψεύδω κατηγορηματικά, ωστόσο,  ότι είμαστε αυτή την περίοδο σε συζητήσεις που αφορούν σε ενδεχόμενο εξαγοράς η οποιαδήποτε άλλη μορφή τέτοιας συνεργασίας”.

Η ιστορία της MARKET IN

Η εταιρεία που ιδρύθηκε το 1990, κατάφερε μέσα σε 28 χρόνια να μπει στο top 10 των μεγαλύτερων εταιρειών Super Market της χώρας.  Μολονότι μπήκε στην αγορά ως μέλος του ομίλου “ΑΣΤΕΡΑΣ” και μετέπειτα στον “ΕΛΟΜΑΣ”, πέτυχε την ανεξαρτητοποίησή της το 2007, εδραιώνοντας την παρουσία της ως αυτόνομος όμιλος εταιρειών.

Στο ενεργητικό της διαθέτει πληθώρα εξαγορών, καταστήματα από αλυσίδες όπως «ΣΤΑΪΚΟΣ», «ΦΙΛΙΑ», «ALIMENTA NOVA», «ΑΓΓΕΛΙΔΗΣ», «ΕΜΠΟΡΙΚΟΣ ΚΟΜΒΟΣ», «ΛΙΑΣΚΟΣ», «ΠΡΩΤΕΑΣ», «ALIMENTA TOP», «WELCOME MARKET», «UNIK» και «ΑΤΛΑΝΤΙΚ», εντάσσοντας στη δύναμή της περισσότερα από 70 νέα καταστήματα από το 1999 έως σήμερα.

Το σύνολο των καταστημάτων της ανέρχεται στα  185, συμπεριλαμβανομένων και των αλυσίδων καταστημάτων, DAILY’S Convenience stores (7 καταστήματα) και ECONOMY (6 καταστήματα), απασχολεί περισσότερους από 2.500 εργαζόμενους ενώ ένας από τους κυρίαρχους στόχους της είναι ν’ αποτελέσει την πρώτη 100% ελληνική αλυσίδα super market, συνοικιακών καταστημάτων, στοχεύοντας ψηλά στην ποιότητα των προϊόντων, στις προνομιακές τιμές της αγοράς και την εξυπηρέτηση των πελατών της.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here