Νέο υψηλό για τη μετοχή του ΙΑΣΩ, καθώς για ακόμη μία- πολλοστή- συνεδρίαση οι αγοραστές ήταν πολλαπλάσιοι των πωλητών με αποτέλεσμα η τιμή της μετοχής να “σκαρφαλώσει” σε νέα υψηλά. Τα 1,40 ευρώ, που έκανε η μετοχή στο διάστημα 15.25-16.45 (διπλή κορυφή) αποτελούν “νέο υψηλό” 52 εβδομάδων, με την αντίστοιχη κεφαλαιοποίηση να διαμορφώνεται στα 168,58 εκατ. ευρώ.
Η μετοχή είναι από τις ελάχιστες που…πίσω δεν κοιτά αντιθέτως ενισχύεται σταθερά προς την μαγική τιμή των 1,50 ευρώ. 
Η ουσία είναι, πως μέσα Φεβρουαρίου το OAKTREE θα έχει στα χέρια του τα αποτελέσματα του οικονομικού κ.λ.π ελέγχου, με το fund- από την στιγμή που θα τα βρει όλα fair- να προχωρά στην επόμενη φάση για την απόκτηση του ΙΑΣΩ.
Και 2-3 λεπτομέρειες, που χρήζουν προσοχής:

  • Παντελώς ανακριβείς είναι οι…πληροφορίες που θέλουν το CVC να ενδιαφέρεται για το θεραπευτήριο, δεν παίζει με τίποτε.
  • Το OAKTREE όπως σας έχω ξανά πει έχει θέσει ως στρατηγικό στόχο του την απόκτηση του ΙΑΣΩ, όλα τα υπόλοιπα που ακούγονται…δεξιά και…αριστερά είναι (επιεικώς ) αστειότητες.

Και το…κερασάκι:

Το μότο που κυκλοφορεί σε χρηματιστηριακά γραφεία, σαν ανέκδοτο είναι “πότε θα βγει σε δημοπρασία κανά μεγάλο πακέτο μετοχών της εισηγμένης” (ως γνωστόν με την σχετική διαδικασία το πακέτο εκποιείται σε τιμές από 3% χαμηλότερα της τρέχουσας της προηγούμενης συνεδρίασης). Για τέτοια ζήτηση για μετοχές του ΙΑΣΩ σας μιλάω.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here