Δοκιμάστηκε τα τελευταία 24ωρα η Κρήτη, με πρωτοφανείς καταστροφές, απώλεια συνανθρώπου μας και με την πολιτεία να στέλνει επί τόπου κλιμάκια για την καταγραφή των ζημιών (και άμεσης καταβολής αποζημιώσεων στους πληγέντες).
  •      Σε αυτή την δύσκολη συγκυρία, δύο ήταν τα θετικά νέα που συζητήθηκαν στο Ηράκλειο- και εν μέρει άμβλυναν την διάθεση του κόσμου- η επιβεβαίωση της συμμετοχής του Μιχάλη Σάλλα στην διαδικασία αύξησης μετοχικού κεφαλαίου της Παγκρήτιας (την Παρασκευή) και η ανακοίνωση της συμπερίληψης της ολυμπιακής δάδας στα μετάλλια του Αλέξανδρου Νικολαϊδη από την δημοπρασία των οποίων μέρος των εσόδων θα διατεθούν για τους πλημμυροπαθείς της Κρήτης.
    Στο καθαρά επιχειρηματικό/επενδυτικό, η εύρυθμη “επόμενη ημέρα” της “νέας Παγκρήτιας” σημαίνει πολλά για την τοπική οικονομία, καθώς θα προχωρήσει το φιλόδοξο εγχείρημα Παγκρήτιας-Τράπεζας Χανίων- ελληνικού δικτύου HSBC
  •  Πρακτικά τα κεφάλαια, που απαιτείται να συγκεντρωθούν- μετά την συμμετοχή της Lyktos με 20 εκατ €– μειώνονται στα 42-44 εκατ.€ με την σχετική προθεσμία να εκπνέει στις 27 Οκτωβρίου.
Στο καθαρά ανθρώπινο/ηθικό η προσφορά ψυχής της οικογένειας του Αλέξανδρου Νικολαϊδη σημαίνει εξίσου πολλά για τους Κρητικούς.
   Με την βεβαιότητα, πως θα ξεπεράσουν και αυτή την πολύ δύσκολη κατάσταση.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here