Θετική εντύπωση προκάλεσε η πληροφορία, πως η διοίκηση της Quest προτίθεται να διαθέσει 1,4 εκατ.€ για ενίσχυση των χαμηλότερα αμειβόμενων εργαζόμενων του ομίλου.
 Σε κίνηση ενίσχυσης του προσωπικού της είχε προχωρήσει (τον Μάρτιο) η εταιρεία “Ελληνικά Γαλακτοκομεία” αυξάνοντας τους μισθούς (1.550 ατόμων) αναλογικά έως και 15% (για μισθούς χαμηλότερους των 25.000 ευρώ).
  •   Δύο περιπτώσεις εταιρειών, μίας εισηγμένης στο ΧΑ και μίας μη, ενδεικτικές μίας τάσης που όλο και ενισχύεται μεταξύ των μελών της εγχώριας επιχειρηματικότητας.
  Προφανώς και δεν είναι οι μόνες, τουναντίον, πλην όμως χρήζουν αναφοράς προκειμένου να βρεθούν ακόμη περισσότεροι μιμητές.

 

H διοίκηση της Quest Συμμετοχών εκτιμά ότι θα εμφανίσει, φέτος, ανοδικές πωλήσεις, ενώ τα λειτουργικά κέρδη και η προ φόρων κερδοφορία εκτιμάται ότι θα κινηθούν κοντά στα περσινά επίπεδα.

Tο νέο 5ετές επενδυτικό σχέδιο του ομίλου, προβλέπει διπλασιασμό των μεγεθών έως το τέλος του 2026.

Λόγω του ενεργειακού κόστους, οι επενδύσεις αυτές ενδέχεται να καθυστερήσουν, όπως αναφέρει η διοίκηση της Quest.

Η Infoquest πέτυχε να τριπλασιάσει τον κύκλο εργασιών της την τελευταία πενταετία, επιτυγχάνοντας σημαντικά νωρίτερα τους στόχους του επιχειρηματικού πλάνου της.

Το δεύτερο εξάμηνο θα είναι ιδιαίτερα δύσκολο, λόγω όχι μόνο του κόστους της ενέργειας, αλλά και της διακύμανσης της ισοτιμίας ευρώ δολαρίου που επηρεάζει το κόστος εισαγόμενων προϊόντων.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here