Με τζίρο που ξεπέρασε το 1,1 εκατ. € συνολικά για τις 3 εισηγμένες του ομίλου και με άλλα 338.558 € που έγιναν στον Κέκροπα η παρουσία του Σωκράτη Κόκκαλη ήταν κάτι παραπάνω από θεαματική και πειστική ως προς την συνέχεια των προσπαθειών αναδιάρθρωσης, ανάκαμψης που είναι πιο επικεντρωμένη στην Intralot.
       Παρότι η συνεδρίαση δεν ξεκίνησε με τους καλύτερους οιωνούς, κυρίως για την Intralot, καθώς αρχικά υποχώρησε μέχρι τα 0,486 ευρώ, μετά τις 11.30 άρχισε να εκδηλώνεται αγοραστικό ενδιαφέρον. Εντολές από ισχυρούς παίκτες που σταδιακά οδήγησαν την Intralot έως τα 0,528 για να κλείσει τελικά στα 0,526 ευρώ.
       Το…up της Intralot ακολούθησαν και η Ιντρακάτ με άνοδο +7,52% στα 1,93 ευρώ και η Ιντρακόμ με +5,41% στα 1,13 ευρώ.
        Χρηματιστής με γνώση των όσων διαδραματίζονται στον Όμιλο και που τον έχει βάλει σε…παρακολούθηση από την ημέρα που ανέλαβε το τιμόνι ο ίδιος ο Σωκράτης Κόκκαλης αποδίδει μέρος μόνον της ανόδου στην χθεσινή πώληση της συμμετοχής της Intralot, του 16,5% των Ελληνικών Λαχείων, στον ΟΠΑΠ. Η συναλλαγή έγινε για τον ΟΠΑΠ, μέσω της θυγατρικής του OPAP Investment Ltd με το τίμημα να φτάνει στα 20 εκατ. €
          Αυτό, γιατί με όσα μου εκμυστηρεύθηκε χθες το βραδάκι, ο όμιλος θα συνεχίσει σε αυτή την ρότα των πωλήσεων non core assets και περιουσιακών στοιχείων τα οποία σύμφωνα με το πλάνο αναδιάρθρωσης που υλοποιεί η διοίκηση η αγορά θα πρέπει να περιμένει και άλλες ανάλογες ενέργειες.
Σε ερώτηση μου εάν θα πρέπει να αναμένεται κάτι στη συνέχεια, μου απάντησε με αινιγματικό ύφος “…περίμενε και μέχρι την Παρασκευή μπορεί να βγει και άλλη είδηση από τον όμιλο, γι’αυτό και θεωρώ πως τόσο η Intralot όσο τα άμεσα και έμμεσα συνδεδεμένα χαρτιά μπορεί και να τα δεις ψηλότερα…”
          Επειδή στον εν λόγω παράγοντα δίνω πάντα βάση στα λεγόμενα και τις εκτιμήσεις του, για αυτό και σας μεταφέρω αυτόν τον...ψίθυρο

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here