Η Campeόn Gaming, κορυφαία εταιρεία στον κλάδο του iGaming, ανακοινώνει με υπερηφάνεια την έναρξη του πρωτοποριακού προγράμματος “The Next Campeόn”. Πρόκειται για ένα challenging τρίμηνο πρόγραμμα αμειβόμενης πρακτικής άσκησης, το οποίο θα αποτελέσει μια πρωτόγνωρη εμπειρία, για νέους και νέες, να ενσωματωθούν στον συναρπαστικό κόσμο του iGaming και να εξελιχθούν επαγγελματικά.

Το πρόγραμμα “The Next Campeόn” θα πραγματοποιηθεί από τον Σεπτέμβριο έως τον Νοέμβριο του 2023. Απευθύνεται σε άτομα ηλικίας 20-35 ετών, φοιτητές ή απόφοιτους Ελληνικών ή αλλοδαπών Πανεπιστημίων, με ή χωρίς εργασιακή εμπειρία, που επιθυμούν να κάνουν τα πρώτα τους επαγγελματικά βήματα στον χώρο του iGaming ή να αλλάξουν κατεύθυνση στην καριέρα τους. Στόχος του προγράμματος είναι να δημιουργήσει και να παράσχει, σε ταλαντούχους νέους και νέες, ευκαιρίες ανάπτυξης και εξέλιξης στην καριέρα τους, και να τους ενσωματώσει, τελικά, στο δυναμικό περιβάλλον της Campeόn Gaming.
Η μοναδικότητα του προγράμματος έγκειται στο γεγονός ότι παρέχει δωρεάν διαμονή σε συμμετέχοντες, εκτός Αθήνας και Θεσσαλονίκης, με όλα τα πάγια έξοδα καλυμμένα, δίνοντας έτσι την ευκαιρία σε περισσότερους νέους και νέες, να πραγματοποιήσουν τα πρώτα τους επαγγελματικά βήματα. Με παροχή ενός ανταγωνιστικού μισθού, κάρτα Μέσων Μαζικής Μεταφοράς και γεύματα μέσω ηλεκτρονικών παραγγελιών, το πρόγραμμα “The Next Campeόn” αποτελεί πόλο έλξης για πολλούς νέους και νέες. Επιπλέον, η εταιρεία προάγει την επαγγελματική εξέλιξη των συμμετεχόντων στον συναρπαστικό χώρο του iGaming μέσω του LinkedIn Learning, επιτρέποντάς τους να αναπτύξουν τις γνώσεις και τις δεξιότητές τους.

 

Ο Μαρίνος Σιαπάνης, CEO & Co-Founder της Campeόn Gaming, δήλωσε σχετικά: «Το πρόγραμμα “The Next Campeόn” μας κάνει ιδιαίτερα περήφανους, καθώς σχεδιάστηκε με γνώμονα την ενίσχυση της νέας γενιάς, στη δημιουργία των πρώτων τους επαγγελματικών βημάτων.  Mετά από 6 επιτυχημένα cases interns, που τελικά, εντάχθηκαν στην ομάδα της Campeόn Gaming, θέλαμε να δημιουργήσουμε ένα στοχευμένο πρόγραμμα πρακτικής άσκησης, το οποίο θα έδινε μια ολοκληρωμένη ευκαιρία σε περισσότερους, νέες και νέους, να ενταχθούν στον δυναμικό και ταχέως αναπτυσσόμενο, κλάδο του iGaming. Το πρόγραμμα ξεχωρίζει για τον συμπεριληπτικό του χαρακτήρα, καθώς απευθύνεται και σε νέους που θέλουν να πραγματοποιήσουν μια στροφή στην καριέρα τους, ακόμα και να πετύχουν την επανένταξή τους στην αγορά εργασίας, αναπτύσσοντας τις δεξιότητες και την εμπειρία τους» .

Μάθε περισσότερα εδώ: https://campeongaming.com/internship-program-el/
Οι δηλώσεις συμμετοχής θα παραμείνουν ανοιχτές έως τις 4 Σεπτεμβρίου.