Ξέρουμε το ενδιαφέρον της ΔΕΗ, Μαθαίνουμε για τις συζητήσεις με τον Θόδωρο Φέσσα. Στην πίσω γραμμή στέκεται καραδοκώντας το CVC Capital.

Γιατί όμως έχει στραφεί σε αναζήτηση ενδιαφερόμενων και επί ευρωπαϊκού εδάφους- εκτός ελληνικού-η Currys για την Κωτσόβολος;

Ο βρετανικός όμιλος που ανακοίνωσε -μετά…βαϊων και κλάδων, είναι η αλήθεια- την πώληση της εγχώριας θυγατρικής με την αγορά να αναφέρεται στο…mega deal που θα άλλαζε τα δεδομένα στον κλάδο λιανικής, υπερεκτιμώντας τις δεδομένες δυνατότητες και αντοχές, για να αποδειχθεί στην πράξη ο βαθμός δυσκολίας.

Πάνος Γερμανός, Απόστολος Βακάκης φρόντισαν από νωρίς να θέσουν εαυτούς εκτός κάδρου δυνητικών ενδιαφερόμενων, μάλιστα ο βασικός μέτοχος της Jumbo ήταν…αφοπλιστικός “ούτε για πλάκα…” απαντώντας σε αναλυτές, σε αντίθεση με τον Κώστα Γεράρδο, ο οποίος δεν απέκλεισε το ενδεχόμενο εκδήλωσης ενδιαφέροντος…

Από την πλευρά των Fourlis, Quest ανάλογη -με τους 2- στάση, ενώ “ούτε συζήτηση…” από την Ideal Holdings (άλλωστε πρόσφατα ανακοίνωσε το project των Αττικών Πολυκαταστημάτων).

Θεωρητικά θα μπορούσε να ενδιαφερθεί ένα multi fund λ.χ. CVC Capital, Fortress αλλά βάσει της απόδοσης κεφαλαίου κάτι τέτοιο δεν στέκει.

Πολύ δε περισσότερο στην περίπτωση της BC Partners– κάπου ενεπλάκη το όνομα του fund του Νίκου Σταθόπουλου- που έχει πολύ σοβαρότερα να διαχειριστεί αυτή την περίοδο.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here