Μπορεί χρηματιστηριακά γραφεία, επιχειρήσεις κ.λ.π να έχουν “αδειάσει” αλλά ένα από τα ερωτήματα, που συζητούνται τα τελευταία 24ωρα σχετίζεται με τις προθέσεις της Reggeborgh.
  • Εάν όντως επιβεβαιωθούν πληροφορίες και διαρροές, πως αγοραστές του μεριδίου, που πούλησε το Amber Capital είναι όντως οι Ολλανδοί.
Ξεκινώντας με την υπόθεση, πως το fund έβαλε…πόδι και στο μετοχικό κεφάλαιο της εταιρείας που ελέγχουν οι Καλλιτσάντσηδες– ενέργεια, που έστω και έμμεσα αποτελεί ψήφος εμπιστοσύνης στην τωρινή διοίκηση- το θέμα είναι πως θα κινηθεί στη συνέχεια, γιατί κρίνοντας και από την  είσοδο του στο μ.κ της ΓΕΚ ΤΕΡΝΑ αυτή έγινε τμηματικά με αποτέλεσμα να έχει καταστεί ο ισχυρότερος μέτοχος μειοψηφίας με ποσοστό μεγαλύτερο και αυτό του Γ. Περιστέρη. 
  • Θα προχωρήσουν οι Ολλανδοί, εάν όντως σε αυτούς έχει περάσει το ποσοστό του εβραιοαρμένιου, σε ενίσχυση της θέσης τους, γιατί όπως μας πληροφορούν καλά ενημερωμένες πηγές έχουν γίνει ήδη σε εκπροσώπους 3-4 funds, που είχαν αποκτήσει θέσεις την περίοδο των διοικητικών αλλαγών και είχαν υποστηρίξει την πλευρά των Καλλιτσάντσηδων.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here