Η έντονη φημολογία περί εισόδου της Tesla επίσημα στην αγορά της Ελλάδας, επιβεβαιώθηκe πανηγυρικά με μία ανακοίνωση από τον Όμιλο του δισεκατομμυριούχου Ίλον Μασκ.

Ειδικότερα, η Tesla δημιουργεί στην Ελλάδα ένα pop-up κατάστημα καθώς και ένα κέντρο service.

Ήδη από σήμερα ενεργοποιείται το διαδικτυακό design studio για την Ελλάδα. Οι καταναλωτές θα δύνανται να δημιουργήσουν και να παραγγείλουν τα Model S, Model X και Model 3, με τις παραδόσεις να ξεκινούν στα τέλη του 2020.

“Με πλήρως ηλεκτρική αυτονομία έως 610 km (WLTP), κορυφαίες βαθμολογίες ασφάλειας και άφθονους χώρους φόρτωσης, δεν υπάρχει πλέον λόγος να μην απαλλαγείτε από τις εκπομπές καυσαερίων” τονίζεται στην ανακοίνωση.

Στο pop-up κατάστημα που ανοίγει στην Αθήνα, οι καταναλωτές θα έχουν την ευκαιρία να δουν τα οχήματα από κοντά και να οδηγήσουν δοκιμαστικά ένα Model S, Model X ή Model 3.

Όσον αφορά το κατάστημα service, οι ιδιοκτήτες οχημάτων Tesla θα έχουν πρόσβαση σε άμεσες και απρόσκοπτες διαδικασίες σέρβις για το αυτοκίνητό τους. Πριν το τέλος του έτους, θα λειτουργήσει επίσης ο πρώτος σταθμός με Superchargers και μέσα στο 2021 θα συνεχίσει να επεκτείνει το δίκτυο τέτοιων σταθμών σε ολόκληρη την Ελλάδα.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here