Η τεχνητή νοημοσύνη θα βρεθεί στο επίκεντρο του AIIA Forum 2022 – Democratizing the Power of AI που θα πραγματοποιηθεί ταυτόχρονα στην Αθήνα και στο Σαν Χοσέ της Καλιφόρνια, από την Τετάρτη 22 έως και την Παρασκευή 24 Ιουνίου 2022.

Το forum διοργανώνεται από τον μη κερδοσκοπικό οργανισμό AI IA (Artificial Intelligence in Action), σε συνεργασία με το Αμερικανικό Ινστιτούτο Αεροναυτικής και Αστροναυτικής (AIAA), το State University του San Jose, το Seton Hall University Law School – Gibbons Institute, το ΕΚΕΦΕ Δημόκριτος, το Γενικό Προξενείο της Ελλάδας στο Σαν Φρανσίσκο κ.α..

Το AIIA – Artificial Intelligence In Action, ένας μη κερδοσκοπικός οργανισμός που εδρεύει στη Silicon Valley και εμπνέεται από τα ιδανικά της Αθηναϊκής Δημοκρατίας, στοχεύει στην προώθηση της τεχνητής νοημοσύνης με τρόπο που ευθυγραμμίζεται με τις παγκόσμιες αξίες της Δημοκρατίας, της Ελευθερίας και της Ιδιωτικότητας.

Κεντρικοί ομιλητές του συνεδρίου είναι ο εκ των πρωτεργατών της ενσυνείδητης τεχνητής νοημοσύνης (sentient AI) Blaise Agüera y Arcas, VP and Fellow Google Research, o Dr Ing. Konstantinos Karachalios, Managing Director IEEE Standards Association, η Dr Deniz Beten από το ΝΑΤΟ, o Rogan Shimmin από την Defence Innovation Unit / Pentagon, o Dr Garrick Orchard από INTEL Labs, η πρώην υπουργός Άμυνας της Ιταλίας, Prof. Elisabetta Trenta, κ.α.

Η online συμμετοχή στο συνέδριο είναι δωρεάν, απαιτείται όμως εγγραφή στο www.ai-action.org.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here