Μεγάλη συμμετοχή για την ομιλία  «Τάσεις Μάρκετινγκ 2024. Ανοίξτε το δρόμο για νέους πελάτες!» στο Free Thinking Zone

O σύμβουλος μάρκετινγκ Θέμης Σαρανταένας μίλησε στο γεμάτο Free Thinking Zone στο κέντρο της Αθήνας, εχθές Δευτέρα 22 Ιανουαρίου 2024 για 5η συνεχόμενη χρονιά. Η ομιλία του είχε θέμα: «Τάσεις Μάρκετινγκ 2024. Ανοίξτε το δρόμο για νέους πελάτες!» όπου 95 επιχειρηματίες συμμετείχαν διαδραστικά λαμβάνοντας πληροφορίες και insights για την ανάπτυξη των επιχειρήσεών τους.

Στον φιλόξενο χώρο του Free Thinking Zone (βιβλιοπωλείο, πολυχώρος, εκδοτικός οίκος και χώρος που προασπίζεται τα ανθρώπινα δικαιώματα και προάγει την συζήτηση μεταξύ των ανθρώπων) που αποτελεί σημείο αναφοράς για το κέντρο της πόλης, οι συμμετέχοντες ενημερώθηκαν για τα ακόλουθα θέματα:

* Πως διαμορφώνεται ο πελάτης του 2024;
* Τι αλλάζει στο marketing;
* Ποιο πρέπει να είναι το mind set του επιχειρηματία το 2024;
* Για ποιο λόγο το Internet Marketing (google ads & Social Media) δεν φέρνουν τους πελάτες που έφερναν στο παρελθόν;
* Ποια Social Media ταιριάζουν στην επιχειρήση σας & και πως θα κάνετε να είναι αποδοτικά;
* Ποιες είναι οι 6 νέες τάσεις στο μάρκετινγκ το 2024;

Με ιδέες και πρακτικές συμβουλές, η ομιλία αυτή έδωσε όλα τα εργαλεία που χρειάζεται ο σύγχρονος επιχειρηματίας για να κατακτήσει την αγορά και να δημιουργήσει ανθεκτικούς δεσμούς με τους πελάτες του: νέους και υπάρχοντες.

Η ομιλία θα επαναληφθεί και για το επιχειρηματικό κοινό της Βορείου Ελλάδος στην Θεσσαλονίκη την Παρασκευή 9 Φεβρουαρίου στις 20.00 στα πλαίσια του Money Show SKG 2024.

Πληροφορίες και δωρεάν εγγραφή εδώ: https://marketingconsultant.gr/omilies-seminaria/omilia-thessaloniki-taseis-marketingk-2024-anoikste-to-dromo-gia-neous-pelates/

Βιογραφικό Εισηγητή:

Ο Θέμης Σαρανταένας είναι Πιστοποιημένος Σύμβουλος Μάρκετινγκ και Ανάπτυξης Επιχειρήσεων & Επιχειρηματιών (ως Senior Marketing Consultant από τον Σύνδεσμο Εταιρειών Συμβούλων Μάνατζμεντ Ελλάδος) και ασχολείται ενεργά στο χώρο 22 χρόνια.  Έχει εργαστεί για πάνω από 10 χρόνια στην L’ Oreal Hellas σε διάφορες θέσεις και στα Brands με τις περισσότερες πωλήσεις. Σήμερα ειδικεύεται στην ανάπτυξη των μικρών και μεσαίων επιχειρήσεων με πλούσιο πελατολόγιο από πολλούς και διαφορετικούς κλάδους. Ακόμα, εκπαιδεύει στελέχη και ιδιοκτήτες μικρών επιχειρήσεων με Σεμινάρια Μάρκετινγκ και Επιχειρηματικών Δεξιοτήτων (Soft Skills). Παράλληλα, είναι εκπαιδευμένος Business & Personal Coach, ενώ έχει γράψει έξι βιβλία για το μάρκετινγκ και την εφαρμογή του στις επιχειρήσεις, με το πιο πρόσφατο να έχε κυκλοφορήσει στα βιβλιοπωλεία το 2023. Το 2019 και το 2021 βραβεύτηκε ως «Best Marketing Consultant» στα βραβεία Franchise για την προσφορά του στον κλάδο ενώ το 2022 βραβεύτηκε ως «Best MarketingConsultant» στα Aesthstic Awards.  Ακόμα: επιμελείται και παρουσιάζει την ραδιοφωνική εκπομπή «Επιχειρηματικότητα στα FM” που μεταδίδεται εβδομαδιαία ζωντανά στο Κανάλι 1 90,4 FM αλλά και την τηλεοπτική θεματική εκπομπή «Marketing in Practice» που προβάλλεται από το 2014 στην Ελληνική τηλεόραση από την συχνότητα του ΟΝΕ CHANNEL και έντεκα ακόμα περιφερειακούς σταθμούς στην Ελλάδα αλλά και στην Αμερική και στον Καναδά στο ελληνόφωνο τοπικό τηλεοπτικό δίκτυο. Τέλος, τα marketing podcasts του φιλοξενούνται στην portal της Athens Voice και εβδομαδιαία έρχονται στις πρώτες θέσεις των charts πανελλαδικά στην κατηγορία του marketing.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ