Πραγματοποιήθηκε χθες 18.05.2021 η 46η Τακτική Γενική Συνέλευση των μελών του ΣΕΒΕ.

Το Ανοιχτό μέρος της Γενικής Συνέλευσης του ΣΕΒΕ πραγματοποιήθηκε σε υβριδική εκδήλωση με τη συμμετοχή ως ομιλητών του Υπουργού Οικονομικών, κ. Χρήστου Σταϊκούρα, του Προέδρου της Optima bank, κ. Γεώργιου Τανισκίδη και του Προέδρου του ΣΕΒΕ, κ. Γιώργου Κωνσταντόπουλου. Παρών στην εκδήλωση ήταν και ο Υφυπουργός Εσωτερικών (Μακεδονίας-Θράκης) κ. Σταύρος Καλαφάτης, ενώ το συντονισμό έκανε ο Εκτελεστικός Αντιπρόεδρος του ΣΕΒΕ, κ. Παναγιώτης Χασάπης. Προηγήθηκε το Κλειστόμέρος (μόνο για μέλη), με Πρόεδρο της Γενικής Συνέλευσης τον π. Πρόεδρο του ΣΕΒΕ κ. Δημήτρη Λακασά, όπου παρουσιάστηκαν, μεταξύ άλλων, τα Πεπραγμένα του ΣΕΒΕ για το διάστημα Μάιος 2020-Μάιος 2021.

ΜΕ ΕΠΙΤΥΧΊΑ ΔΙΕΞΉΧΘΗ Η ΤΑΚΤΙΚΉ ΓΕΝΙΚΉ ΣΥΝΈΛΕΥΣΗ ΤΩΝ ΜΕΛΏΝ ΤΟΥ ΣΕΒΕ ΜΕ ΤΗΝ ΑΡΩΓΉ ΤΗΣ ΚΟΡΥΦΑΊΑΣ ΨΗΦΙΑΚΉΣ ΠΛΑΤΦΌΡΜΑΣ LIVEON

Ο κ. Γεώργιος Τανισκίδης, Πρόεδρος της Optima bank, της νέας και δυναμικά αναπτυσσόμενης τράπεζας που δημιουργήθηκε με στόχο να αλλάξει την τραπεζική εμπειρία, αναφέρθηκε στις ευνοϊκές -παρά τη συνέχιση της πανδημίας- συνθήκες για την οικονομία.

Σύμφωνα με τις εκτιμήσεις του κ. Τανισκίδη, η οικονομία θα ανακάμψει με γοργούς ρυθμούς, σημειώνοντας πως οι πόροι που θα διατεθούν από το Ταμείο Ανάκαμψης αποτελούν μία ιστορική ευκαιρία για την Ελλάδα και την επιχειρηματικότητα, η οποία δεν πρέπει να χαθεί.

Ο Πρόεδρος της Optima bank δεν παρέλειψε να αναφερθεί στην τεράστια δυναμική που παρουσιάζουν οι επιχειρήσεις της Β. Ελλάδος καθώς και στις μεγάλες προοπτικές που ανοίγονται για την ενίσχυση των εξαγωγών, τονίζοντας πως η Optima bank είναι έτοιμη και κυρίως αποφασισμένη να αποτελέσει έναν σταθερό, αξιόπιστο σύμμαχο για την οικονομία και την επιχειρηματικότητα. Υπογραμμίζεται ότι η Optima bank από την αρχή της λειτουργίας της έχει θέσει ως πρωταρχικό στόχο να βρεθεί δίπλα σε κάθε ελληνική επιχείρηση που επέζησε της δεκάχρονης κρίσης.

Δείτε επίσης:

Υβριδική ΓΣ του ΣΕΒΕ με κορυφαίους ομιλητές (video)

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here