Η Τάνια (Κωνσταντίνα) Καραγιάννη, υποψήφια δημοτική σύμβουλος στο Δήμου Χαλανδρίου μιλάει στο “Β” με αφορμή την συμμετοχή της στην τοπική αυτοδιοίκηση και την αγάπη της ενασχόλησης με τα κοινά.

Στο Χαλάνδρι με επικεφαλής τον Νίκο Πράσσο φτιάξαμε το ψηφοδέλτιο “Μένω στο Χαλάνδρι“, έχοντας ως πλοηγό την αγάπη μας για τον τόπο μας και την ενασχόληση με τα κοινά του δήμου.

Ένα ψηφοδέλτιο δημοκρατικό, ανεξάρτητο – μη κομματικό, αλλά βαθιά πολιτικό.

Ένα ψηφοδέλτιο που αποτελείται από νέους κυρίως ανθρώπους που δεν ζητούν παρά μόνο την χαρά να προσφέρουν στον τόπο που ως σήμερα τους πρόσφερε τόσα πολλά.

Ανθρώπους που έχουν το κέφι, τη διάθεση, το όραμα, την αγάπη, την αφοσίωση, τις ιδέες, τις γνώσεις και τις ικανότητες να προσφέρουν.

Ανθρώπους που ξέρουν πώς να διεκδικούν και να αγωνίζονται και συμμετέχουν ήδη στα κοινά μέσα από εθελοντικές δράσεις, συλλόγους, αθλητικά σωματεία.

Ανθρώπους που έχουν μέλλον και γνωρίζουν καλά πώς να το μετατρέπουν σε παρόν!

Σε αυτό το ψηφοδέλτιο αποφάσισα να συμμετέχω. Και το κάνω με μεγάλη χαρά γιατί αγαπώ τον τόπο μου και γιατί πιστεύω ότι η συμμετοχή στα κοινά δεν είναι απλώς δικαίωμα… αλλά υποχρέωση κάθε ενεργού πολίτη.

Ποια είναι η Τάνια (Κωνσταντίνα) Καραγιάννη

Μεγάλωσε στο Χαλάνδρι όπου ζει και σήμερα με την οικογένειά της.

Είναι απόφοιτος του Τμήματος Οικονομικής Επιστήμης του Πανεπιστημίου Πειραιά, με μεταπτυχιακές σπουδές ειδίκευσης στο Τμήμα Στατιστικής του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών. Μίλα δύο ξένες γλώσσες, αγγλικά και γαλλικά.

Τα πρώτα χρόνια της επαγγελματικής της σταδιοδρομίας εργάστηκε ως δημοσιογράφος σε οικονομική εφημερίδα. Από το 2005, οπότε και διορίστηκε μέσω γραπτού διαγωνισμού του ΑΣΕΠ στον δημόσιο τομέα, εργάστηκε στον ΕΦΚΑ (πρώην ΙΚΑ) και σήμερα στην Ρυθμιστικη Αρχή Σιδηροδρόμων.

Έχει διατελέσει Οργανωτική Γραμματέας της ΑΔΕΔΥ, Υπεύθυνη του Τομέα Διεθνών Σχέσεων και Εκπρόσωπος Τύπου της Οργάνωσης, καθώς και εκπρόσωπός της στο Δ.Σ. του Εθνικού Κέντρου Δημόσιας Διοίκησης και Αυτοδιοίκησης (Ε.Κ.Δ.Δ.Α.).

Σήμερα συμμετέχει ως αιρετό μέλος στο Διοικητικό Συμβούλιο του Διοικητικού Επιμελητηρίου Ελλάδος (Δ.Ε.Ε.).

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here