Την κεντρική του προεκλογική ομιλία στη  Κεντρική Πλατεία Χαλανδρίου πραγματοποίησε ο Νίκος Πράσσος, Υποψήφιος Δήμαρχος Χαλανδρίου την περασμένη Κυριακή στις 19 Μαΐου.

Στην συγκέντρωση – ομιλία του, ο Νίκος Πράσσος υπογράμμισε 2 βασικές αξίες:

  • Ο πολίτης στο επίκεντρο μιας διακυβέρνησης ανανεωτικής και προοδευτικής, δημοκρατικής, εξωστρεφούς, δυναμικής, αφουγκραστικής των δημοτών, ισότιμης προς όλους, διαφανούς, βιώσιμης, πολιτιστικά αναβαθμισμένης και τεχνολογικά άρτιας
  • Μία διοίκηση με χαρακτήρα συμμετοχικό. Μία συνεχής και οργανωμένη από τις γειτονιές, ήδη, διαδραστική επικοινωνία ανάμεσα στο δημότη και την αρχή διοίκησης. Ένα διαρκές, συνεπές και μεθοδικό κάλεσμα συμμετοχής στη λήψη αποφάσεων.

Προτάσσοντας την ανανέωση και τη συνειδητή απόφαση να διεξάγει προεκλογικό αγώνα με χαρακτηριστικά ποιότητας και ήθους ως προς την αναμέτρηση με τους «ανταγωνιστές» του, ο Νίκος Πράσσος έδωσε το στίγμα της επόμενης ημέρας των εκλογών: θα θέσει όλες του τις δυνάμεις στην υπηρεσία της συνεργασίας, ως καίρια αρχή όχι μόνο της αναλογικότητας που ορίζει ο νέος νόμος αλλά και της δημοκρατίας γενικότερα: «Η συλλογική ευφυΐα μπορεί να θριαμβεύσει μόνο με περισσότερη Δημοκρατία».

Εντύπωση προκάλεσε το πνεύμα σύμπνοιας και συμπάθειας που φάνηκε ότι δένει το σύνολο της ομάδας των υποψηφίων δημοτικών συμβούλων του συνδυασμού «ΜΕΝΩ ΣΤΟ ΧΑΛΑΝΔΡΙ», το οποίο αποκαλύφθηκε περίτρανα κατά την παρουσίαση τους από τον Νίκο Πράσσο, σε ένα σκηνικό έντονου ενθουσιασμού που προέρχεται από το κοινό βίωμα, αυτό της περηφάνιας να συναγωνίζονται σε μία ομάδα άξια και με ήθος, προς ένα σκοπό που θα υπηρετεί το κοινό καλό με όραμα και δουλειά.       

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here