Η Δομική Κρήτης, απαντώντας σε επιστολή της Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς, ενημερώνει ότι ο βασικός μέτοχος της εισηγμένης κ. Γεώργιος Συνατσάκης βρίσκεται σε συζητήσεις με επενδυτές που έχουν εκδηλώσει ενδιαφέρον για ενδεχόμενη συμμετοχή τους στο μετοχικό κεφάλαιο της εταιρείας.

Επισημαίνει, όμως, ότι οι διαπραγματεύσεις βρίσκονται σε πρώιμο στάδιο και παρότι έχει ξεκινήσει νομικός και οικονομικός έλεγχος της, δεν υπάρχει προς το παρόν συμφωνία για οποιαδήποτε συναλλαγή.

Η τυχόν συμμετοχή των ενδιαφερομένων στο μετοχικό σχήμα της Δομικής Κρήτης και οι όροι αυτής θα εξαρτηθούν από την έκβαση των διαπραγματεύσεων, σημειώνει ακόμη. Επομένως, η εισηγμένη τονίζει ότι πρόωρο να αναφερθεί οποιοδήποτε χρονοδιάγραμμα κατάρτισης της συναλλαγής.

Ειδικότερα, η ανακοίνωση αναφέρει:

«Η Ανώνυμη Εταιρεία με την επωνυμία “∆ΟΜΙΚΗ ΚΡΗΤΗΣ-ΑΝΩΝΥΜΟΣ-ΤΕΧΝΙΚΗ-ΕΜΠΟΡΙΚΗ-ΞΕΝΟ∆ΟΧΕΙΑΚΗ-ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ” (στο εξής “η ΔΟΜΙΚΗ ΚΡΗΤΗΣ”), σε απάντηση της υπ’ αριθ. πρωτ. 2441/13.10.2022 επιστολής της Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς με την οποία μας ζητήθηκε ο σχολιασμός δημοσιεύματος ηλεκτρονικού τύπου και σε συνέχεια σχετικής επικοινωνίας με τον βασικό μέτοχό της, κ. Γεώργιο Συνατσάκη, ενημερώνει το επενδυτικό κοινό ότι:

α) Ο εν λόγω μέτοχος βρίσκεται σε συζητήσεις με επενδυτές που έχουν εκδηλώσει ενδιαφέρον για ενδεχόμενη συμμετοχή τους στη ΔΟΜΙΚΗ ΚΡΗΤΗΣ.

β) Οι διαπραγματεύσεις βρίσκονται σε πρώιμο στάδιο και ναι μεν έχει ξεκινήσει νομικός και οικονομικός έλεγχος της ΔΟΜΙΚΗΣ ΚΡΗΤΗΣ (κατόπιν υπογραφής συμφωνητικών περί εμπιστευτικότητος), όμως δεν υπάρχει καμία συμφωνία για οποιαδήποτε συναλλαγή και, επομένως, η τυχόν συμμετοχή των ενδιαφερομένων στο μετοχικό σχήμα της ΔΟΜΙΚΗΣ ΚΡΗΤΗΣ και οι όροι αυτής θα εξαρτηθούν από την έκβαση των διαπραγματεύσεων. Είναι, επομένως, πρόωρο να αναφερθεί οποιοδήποτε χρονοδιάγραμμα κατάρτισης της συναλλαγής.

Η Εταιρεία τηρώντας τις προβλεπόμενες από την ισχύουσα νομοθεσία υποχρεώσεις και προς προστασία του επενδυτικού κοινού, διαβεβαιώνει ότι αν συντρέξει γεγονός, η δημοσιοποίηση του οποίου αναμένεται εύλογα να επηρεάσει την αγορά των μετοχών της, θα προβεί η ίδια υπεύθυνα στη δημοσιοποίησή του».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ