Η «ΕΛΛΑΚΤΩΡ Α.Ε.», ενημερώνει το επενδυτικό κοινό, σύμφωνα με τους Κανονισμούς (ΕΕ) 596/2014 του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου & Συμβουλίου και του Χρηματιστηρίου Αθηνών, ότι στο Διοικητικό Συμβούλιο της εταιρείας ΑΚΤΩΡ ΑΤΕ που έλαβε χώρα στις 10 Οκτωβρίου 2022, έγινε δεκτή η παραίτηση του Προέδρου και Διευθύνοντος Συμβούλου, κ. Χρήστου Παναγιωτόπουλου.

Το Διοικητικό Συμβούλιο της ΑΚΤΩΡ θα ήθελε να εκφράσει τις θερμές του ευχαριστίες στον κ. Χ. Παναγιωτόπουλο για την ουσιαστική και καθοριστική συμβολή του στην εξυγίανση, στην επανάκαμψη της ανταγωνιστικότητας και σημαντική ανάπτυξη εργασιών της ΑΚΤΩΡ ΑΤΕ τα τελευταία δύο χρόνια. Η ανάληψη σημαντικών έργων στην Ελλάδα και το εξωτερικό και η επιστροφή της ΑΚΤΩΡ ΑΤΕ σε πορεία κερδοφορίας υπό την ηγεσία του κ. Χ. Παναγιωτόπουλου, επανέφερε την εταιρεία στους πρωταγωνιστές των εξελίξεων του
κατασκευαστικού κλάδου.

Το Διοικητικό Συμβούλιο της ΑΚΤΩΡ ΑΤΕ εξέλεξε ως νέο μέλος του και ταυτόχρονα ως νέο Πρόεδρο και Διευθύνοντα Σύμβουλό της τον κ. Γιώργο Συριανό, Διευθύνοντα Σύμβουλο της εταιρείας ΑΚΤΩΡ ΠΑΡΑΧΩΡΗΣΕΙΣ και Πρόεδρο του ΣΤΕΑΤ (Συνδέσμου Τεχνικών Εταιρειών Ανωτέρων Τάξεων). Καθήκοντα Γενικού Επιχειρησιακού Διευθυντή της Εταιρείας συνεχίζει να ασκεί ο κ. Απόστολος Τζάβελλος.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here