Τη λύση PI System της OSIsoft, ως μια πλήρως ολοκληρωμένη πλατφόρμα διαχείρισης δεδομένων για το σύνολο των περιουσιακών στοιχείων της, στον τομέα των ανανεώσιμων πηγών ενέργειας επέλεξε η ΤΕΡΝΑ Ενεργειακή.

Η INTEC Α.Ε. είναι ο συνεργάτης της OSIsoft στην περιοχή για 25 χρόνια, και θα αναπτύξει το PI System για την ΤΕΡΝΑ Ενεργειακή, επιτρέποντάς της να διαχειριστεί ένα ταχέως αναπτυσσόμενο χαρτοφυλάκιο Αιολικών, Φωτοβολταϊκών και Υδροηλεκτρικών έργων στην Ελλάδα και σε όλο τον κόσμο.

Ο Γιώργος Τζαβέλας, Διευθύνων Σύμβουλος της INTEC, δήλωσε: “Χαιρόμαστε ιδιαιτέρως που θα συνεργαστούμε με την ΤΕΡΝΑ Ενεργειακή, την κορυφαία εταιρεία της χώρας στις Ανανεώσιμες Πηγές Ενέργειας. Στόχος μας είναι να διασφαλίσουμε ότι η λύση PI System της OSIsoft υποστηρίζει τους στόχους ανάπτυξης, αυτοματοποίησης και ψηφιοποίησης της εταιρείας. Όλη η ομάδα της INTEC είμαστε ευγνώμονες και περήφανοι για την επιλογή μας από την ΤΕΡΝΑ Ενεργειακή, μετά από μια αυστηρή διαδικασία αξιολόγησης, και παραμένουμε προσηλωμένοι σε ένα επιτυχημένο έργο που έχουμε μπροστά μας, καθώς επίσης και σε μια μακροχρόνια συνεργασία”.

Όπως αναφέρει σε ανακοίνωσή της η INTEC Α.Ε., η εταιρεία παραμένει προσηλωμένη στην παροχή ολοκληρωμένων λύσεων και υπηρεσιών αιχμής στην ελληνική βιομηχανική και ενεργειακή αγορά και στο εξωτερικό, με έμφαση στα Διυλιστήρια Πετρελαίου, από το 1978. Συνεργάζεται με κορυφαίες πολυεθνικές εταιρείες στους τομείς των Βιομηχανικών Εξοπλισμών, Αυτοματισμών, Καταλυτών και Χημικών καθώς και συμβουλευτικών υπηρεσιών. Έχοντας εκτελέσει σημαντικά Έργα στα Διυλιστήρια όλα αυτά τα χρόνια, επιδιώκει να συμμετέχει ενεργά στην Ενεργειακή Μετάβαση, υλοποιώντας το πρώτο της σημαντικό έργο στον χώρο των ΑΠΕ με την ΤΕΡΝΑ Ενεργειακή.

Έχει πρόσφατα ανακηρυχθεί OSIsoft (τώρα μέρος της AVEVA) Premier Partner, ένας από τους ελάχιστους σε όλο τον κόσμο και ο μοναδικός στην περιοχή. Το έργο με την ΤΕΡΝΑ Ενεργειακή είναι το επιστέγασμα της ισχυρής (25 χρόνια) εμπειρίας της στο PI System και ανυπομονεί να στηρίξουμε πολλές περισσότερες εταιρείες στο ταξίδι ψηφιακού μετασχηματισμού τους σε διάφορους κλάδους όπως η Ενέργεια, τα Utilities, Oil&Gas, Manufacturing, Παραγωγή τροφίμων και ποτών, Φαρμακοβιομηχανία και Ναυτιλία.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here