Με επιτυχία στέφθηκαν οι διαπραγματεύσεις της Diana Shipping Inc. συμφερόντων της οικογένειας Παληού, με την Koch Shipping Pte. Ltd της Σιγκαπούρης για την υπογραφή σύμβασης χρονοναύλωσης ενός εκ των πλοίων ξηρού φορτίου Newcastlemax της ναυτιλιακής, του Newport News.

Μέσω θυγατρικής που ανήκει εξ ολοκλήρου στην Diana Shipping, υπεγράφη σύμβαση με μικτό επιτόκιο ναύλωσης 18 400 $ / ημέρα, μείον προμήθεια 5% που καταβάλλεται σε τρίτους, για την περίοδο έως τις 16 Οκτωβρίου 2021 ή έως τις 30 Δεκεμβρίου 2021 (ανώτατο όριο). Το charter αναμένεται να ξεκινήσει αυτήν την εβδομάδα. Το Newport News παραμένει προς το παρόν ναυλωμένο στην Swiss Marine Services S.A. της Γενεύης, με χαμηλότερο μεικτό επιτόκιο ναύλωσης στα 16 500 $ / ημέρα, μείον προμήθεια 5% που καταβλήθηκε σε τρίτους.

Το Newport News είναι ένα πλοίο ξηρού φορτίου Newcastlemax που κατασκευάστηκε το 2017.

Η συμφωνία αναμένεται να φέρει περίπου 7,3 εκατομμύρια δολάρια ακαθάριστων εσόδων για την ελάχιστη προγραμματισμένη περίοδο του χρονοναύλου.

Ο στόλος της Diana Shipping Inc. αποτελείται σήμερα από 40 πλοία ξηρού φορτίου χύδην (τέσσερα Newcastlemax, 13 Capesize, πέντε Post-Panamax, πέντε Kamsarmax και 13 Panamax).

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here