Η LAMDA DEVELOPMENT S.A. ενημερώνει ότι η εταιρεία BELT Riviera Α.Ε., η εταιρεία που έχει συσταθεί από την ΤΕΜΕΣ Α.Ε. και την ΕΛΛΗΝΙΚΟ Μ.Α.Ε. (100% θυγατρική της Εταιρείας), υπέγραψε συμφωνία με το Mandarin Oriental Hotel Group για τη διαχείριση ενός νέου ξενοδοχείου και των πολυτελών κατοικιών/διαμερισμάτων (branded residences) που θα αναπτυχθούν στο παράκτιο μέτωπο του Ελληνικού με ορίζοντα έναρξης λειτουργίας το καλοκαίρι του 2027.

Πρόκειται για το δεύτερο ξενοδοχείο της Mandarin Oriental στην Ελλάδα και με τη συμφωνία αυτή, το παγκοσμίου φήμης brand θα αποκτήσει παρουσία και στην Αθήνα, μετά την Costa Navarino.

Σύμφωνα με τον επικαιροποιημένο σχεδιασμό, η ανάπτυξη περιλαμβάνει ξενοδοχείο 5 αστέρων με 123 δωμάτια καθώς και 17 πολυτελείς κατοικίες/διαμερίσματα (branded residences) με θέα στο Σαρωνικό κόλπο και άμεση πρόσβαση στη θάλασσα.

Το ξενοδοχείο θα προσφέρει υψηλής ποιότητας φιλοξενία για την οποία είναι γνωστή η Mandarin Oriental, πολλαπλές γαστρονομικές επιλογές και εμπειρίες αναψυχής, απέχοντας μόλις λίγα λεπτά από την κοσμοπολίτικη περιοχή της Μαρίνας του Άγιου Κοσμά.