Το καλοκαίρι στην Αθήνα έχει αποκτήσει άλλο χαρακτήρα, αφού το Apollon Beach, είναι ό,τι πιο κοντινό σε καλοκαιρινές διακοπές. 

Η διάσημη παραλία Apollon Beach του  Divani Apollon Palace & Thalasso  προσφέρει ένα ανεπανάληπτο καλοκαίρι στην Αθηναϊκή Ριβιέρα: βουτιές, θαλάσσια sports,χαλάρωση στις αναπαυτικές ξαπλώστρες με ατομικό service με ελαφριά snacks και ποτά. Από τώρα, υπάρχει ένας ακόμα λόγος για να περάσετε την ημέρα σας στο Apollon Beach, καθώς ο Όμιλος Διβάνη σε συνεργασία με την Αθηναϊκή Ζυθοποιία δημιούργησαν νέες προτάσεις μενού, ειδικά για την παραλία!

Έτσι στο Apollon Beach θα βρείτε ειδικά σχεδιασμένα menus, τα οποία μπορείτε να απολαύσετε με όλους. Εάν είστε από αυτούς που απολαμβάνετε την παραλία με το άλλο σας μισό και είστε λάτρεις είτε της μπύρας Άλφα ή της Heineken Silver, το «Just the 2 of us» είναι το καταλληλότερο γεύμα για εσάς.

Για αξέχαστες οικογενειακές στιγμές, το «Family fun» θα γεμίσει τις στιγμές σας με διασκέδαση συνοδευόμενη από την αγαπημένη Μπύρα ΜΑΜΟΣ για τους γονείς. Για στιγμές με την παρέα σας, ένας Sol bucket στο μενού  Friends on the beach είναι ακριβώς αυτό που χρειάζεστε. 

Κάντε την κράτηση σας για το δικό σας sunbedείτε μέσω του website ή του app του Ομίλου, , βάλτε το μαγιό σας και κάντε μία βουτιά στην απόλαυση! 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here