Παρά τις αντίξοες συνθήκες της τρέχουσας περιόδου η Jumbo του Απόστολου Βακάκη εξακολουθεί να διατηρεί ψηλά τον πήχη χάρη στα κανάλι των online παραγγελιών.

Το πιο πρόσφατο μήνυμα της εταιρείας αλλά και η ανακοίνωση για έκτακτη χρηματική διανομή ποσού 0,38 ευρώ ανά μετοχή απέδειξαν ότι εν καιρώ πανδημίας τα εμπόδια μπορούν να ξεπεραστούν.

Πρόσφατα μέσω του επίσημου site είχε ανακοινωθεί ότι οι παραγγελίες επρόκειτο να “παγώσουν” προσωρινά λόγω του “όγκου” των πελατών που έπρεπε να εξυπηρετηθούν.

Πηγές ανέφεραν στο banks.com.gr για τη συγκέντρωση δεκάδων χιλιάδων παραγγελιών με την ηγεσία να παίρνει τη δύσκολη απόφαση για το “πάγωμα” με στόχο την όσο το δυνατόν καλύτερη και γρηγορότερη εξυπηρέτηση των πελατών που είχαν ήδη προβεί στις αγορές τους.

Και αν αρχικά στο μήνυμα αναφερόταν ότι η πλατφόρμα παραγγελιών θα άνοιγε σήμερα, 26 Νοεμβρίου, τελικά βρισκόμαστε ακόμα εν αναμονή.

Τούτων λεχθέντων δεν μπορούμε παρά να προσθέσουμε ότι η Jumbo συνεχίζει την ανοδική της πορεία επιβεβαιώνοντας περίτρανα το success story της…

Διαβάστε επίσης:

Μετρά αντίστροφα η Jumbo

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here