Η BibeCoffee είναι μια πλατφόρμα για την αγορά του καφέ που σε μικρό χρονικό διάστημα γνώρισε μεγάλη επιτυχία. Έχοντας εξασφαλίσει επενδύσεις ύψους 2 εκ. ευρώ πλέον είναι σε θέση να ανακοινώσει την επέκταση της ομάδα της και την αύξηση του αποτυπώματός της στην παγκόσμια αγορά 

Η Startup με έδρα το Λονδίνο και την Αθήνα που ιδρύθηκε το 2019, δημιούργησε μια IoT λύση παρακολούθησης, σε πραγματικό χρόνο, που μετατρέπει κάθε επαγγελματική μηχανή καφέ σε έξυπνο συνδεδεμένο τερματικό. Ελαχιστοποιεί με αυτό τον τρόπο την απώλεια εσόδων από τυχόν προσμίξεις ή άλλες λανθασμένες πρακτικές και διασφαλίζει την υψηλή ποιότητα του καφέ προστατεύοντας παράλληλα την φήμη των εταιριών.

Το όραμα της εταιρείας είναι να εξορθολογήσει τον τρόπο με τον οποίο διανομείς, κατασκευαστές και αλυσίδες καφέ λειτουργούν, προσφέροντάς τους μια λύση που εγγυάται τη βέλτιστη ποιότητα του καφέ που προσφέρεται στους πελάτες τους. Η ευφυής πλατφόρμα της BibeCoffee επιτρέπει στους προμηθευτές καφέ να έχουν πρόσβαση σε δεδομένα μέσω των οποίων μπορούν να αναπτύξουν προηγμένες στρατηγικές πωλήσεων και μάρκετινγκ και να γίνουν ακόμα πιο ανταγωνιστικοί, βοηθώντας τους να ενεργήσουν άμεσα ακόμη και σε κάθε σημείο πώλησης.

Τελευταίοι επενδυτές της Bibe Coffee είναι οι VentureFriends και το Uni.fund.

Η επένδυση, μέχρι τώρα, έχει διατεθεί κυρίως στην συνεχή ανάπτυξη της πλατφόρμας όπως και στην εισαγωγή νέων λειτουργιών και χαρακτηριστικών ώστε να καλύψει τις ολοένα αυξανόμενες ανάγκες των πελατών. Με σημαντικούς πελάτες της ελληνικής και παγκόσμιας αγοράς καφέ που έχουν ήδη εμπιστευτεί την λύση, η BibeCoffee σχεδιάζει να χρησιμοποιήσει μέρος αυτής της χρηματοδότησης για να αναπτύξει την ομάδα της. Επιπλέον, η εταιρεία στοχεύει να διευρύνει περαιτέρω την πελατειακή της βάση στην ελληνική αγορά και να αυξήσει το αποτύπωμά της στην παγκόσμια αγορά.

Πηγή: coffeemag.gr

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here