Η γερμανική εταιρεία viafintech επεκτείνεται διεθνώς εισερχόμενη στην ελληνική αγορά, μέσω συνεργασίας με τα σούπερ μάρκετ Bazaar, τα οποία είναι μέλη του Ομίλου ΒΕΡΟΥΚΑ A.E..

Η συνεργασία αυτή θα επιτρέψει στους καταναλωτές των supermarket Bazaar, να καταθέτουν και να κάνουν ανάληψη μετρητών από τον τρέχοντα τραπεζικό τους λογαριασμό με απευθείας χρήση των smartphone τους σε περισσότερα από 110 σημεία. Διαδικτυακά καταστήματα και εταιρείες χρέωσης, όπως επιχειρήσεις κοινής ωφέλειας ή εταιρίες τηλεπικοινωνιών, μπορούν επίσης να ενσωματώσουν την υπηρεσία viacash, προκειμένου να παρέχουν στους πελάτες έναν εύκολο τρόπο πληρωμής των λογαριασμών τους σε μετρητά ή λήψης επιστροφών χρημάτων σε μετρητά στα συνεργαζόμενα καταστήματά μας. Η viafintech είναι η πρώτη εταιρεία που θα παρέχει αυτήν την υπηρεσία στην Ελλάδα. Το όραμα του προϊόντος της viafintech, viacash, είναι να ενσωματωθεί στην καθημερινή ζωή των Ελλήνων καταναλωτών.

Ο Αντώνιος Πέππας, Γενικός Διευθυντής Ελλάδας, εξηγεί: «Οι εταιρείες με υψηλή χρήση μετρητών που θέλουν να χρησιμοποιήσουν μια αποτελεσματική και οικονομική υποδομή θα επωφεληθούν από τη συνεργασία με τη viacash. Επίσης, οι αλυσίδες σούπερ μάρκετ που θέλουν να επεκτείνουν τη βασική προσφορά προϊόντων και να προσφέρουν υπηρεσίες επιπλέον αξίας στους τελικούς πελάτες τους μπορούν να ενσωματώσουν την υπηρεσία viacash. Μέχρι τώρα η μεγαλύτερη ανταπόκριση στην αγορά παρατηρείται από τον τραπεζικό κλάδο, γι’ αυτό έχουν ήδη πραγματοποιηθεί αρχικές συνομιλίες με τράπεζες σχετικά με μελλοντικές συνεργασίες. Λόγω του ευρέος φάσματος των λύσεων viafintech, και εκτός από τις παραδοσιακές τραπεζικές συναλλαγές, η viacash μπορεί να εφαρμοστεί σε οποιαδήποτε εταιρεία θέλει να προσφέρει στους πελάτες της μια εύκολη λύση κατάθεσης και ανάληψης μετρητών, από διαδικτυακές αγορές έως και πληρωμές ενοικίασης. Το προϊόν μας θα κυκλοφορήσει στην Ελλάδα στο πλευρό των καταστημάτων Bazaar και περαιτέρω συνεργασίες έπονται.»

Ο CFO των καταστημάτων Bazaar, κ. Σπύρος Πετσάλης, βλέπει υψηλές δυνατότητες μέσω αυτής της συνεργασίας: «Ως οικογενειακή επιχείρηση, η οποία λειτουργεί στην Ελλάδα εδώ και 25 χρόνια, έχουμε πολύ καλή κατανόηση των αναγκών των πελατών μας. Επομένως, θέλουμε να προσφέρουμε στους πελάτες μας πρόσθετες υπηρεσίες, προκειμένου να διευκολύνουμε την καθημερινή τους ζωή και να βελτιώσουμε την εμπειρία τους στα καταστήματα Bazaar.

Το τμήμα καινοτομίας μας αναγνώρισε αμέσως τα πρόσθετα πλεονεκτήματα της viacash: Τώρα είμαστε σε θέση να προσφέρουμε στους πελάτες μας τις καθιερωμένες τραπεζικές υπηρεσίες, όπως καταθέσεις σε μετρητά και αναλήψεις απευθείας από τον προσωπικό τραπεζικό λογαριασμό τους. Είμαστε ιδιαίτερα περήφανοι που είμαστε η πρώτη ελληνική εταιρεία που εφάρμοσε τη λύση viacash. Με αυτόν τον τρόπο, όχι μόνο αναπτύσσουμε τον εαυτό μας ψηφιακά, αλλά διασφαλίζουμε επίσης μια σύνδεση μεταξύ των φυσικών και διαδικτυακών καναλιών μας.»

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here