Κάτι λίγα υπολείμματα μένουν ακόμη, απ΄ ότι πληροφορούμαι, για να ολοκληρωθεί το ποσοστό που θέλει η πλευρά Grimaldi για να ολοκληρώσει τον χρηματιστηριακό κύκλο της Minoan Lines.

Το τελευταίο διάστημα, καθημερινά γίνονται συναλλαγές από τα 2 ευρώ και πάνω, μέχρι και τα 2,10 € της χθεσινής συνεδρίασης.

  • Η πλευρά του Ναπολιτάνου, απ΄ ότι καταλαβαίνω επιδιώκει να στραγγίξει εντελώς το ελάχιστο εναπομείναν free float της εισηγμένης, προφανώς αγοράζοντας μέσω του χρηματιστηρίου τις τελευταίες μικρές θέσεις των τελευταίων μικρομετόχων της Minoan Lines. 

Από την στιγμή, που επιτευχθεί ο στόχος της πλευράς του επιχειρηματία, μεγαλοεφοπλιστή η Minoan Lines θα σαλπάρει απόπλου από το χρηματιστήριο.

  • Η έξοδος της εταιρείας θα αφήσει το Χρηματιστήριο, με μόνες εκπροσώπους την Attica Group και την ΑΝΕΚ. Οσον αφορά στην Attica Group, δηλαδή SuperFast, Blue Star και Hellenic Sea Ways σιγά-σιγά, όπως σας είχα…ψιθυρίσει στις 5 Φεβρουαρίου. Θα περιμένει από φθινόπωρο.

Στα 224,66 εκατ. η αποτίμηση της Minoan που είναι προς την έξοδο, στα 278,39 της Attica που, επί της ουσίας, θα είναι, πολύ σύντομα, ο κύριος εκπρόσωπος της ναυτιλίας-ακτοπλοίας στο χρηματιστήριο.
Αυτά για την ώρα…

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here