Η Teleperformance Ελλάδος και η SciFΥ παρουσίασαν τα αποτελέσματα του εκπαιδευτικού προγράμματος «ΜΚΟ Πρωτοπόροι στην Τεχνητή Νοημοσύνη»

Σε μία επιτυχημένη εκδήλωση στο Innovathens της Τεχνόπολης του Δήμου Αθηναίων παρουσιάστηκαν , τα αποτελέσματα του προγράμματος «ΜΚΟ Πρωτοπόροι στην Τεχνητή Νοημοσύνη» που δημιουργήθηκε από την Αστική Μη Κερδοσκοπική Εταιρεία Science For You (SciFY) και υλοποιήθηκε χάρη στην υποστήριξη της Teleperformance στην Ελλάδα, ηγέτιδα εταιρεία παροχής Digital Integrated Business Services.

Η εκπαίδευση φορέων της Κοινωνίας των Πολιτών σε θέματα Τεχνητής Νοημοσύνης μέσω ειδικά σχεδιασμένων σεμιναρίων και workshops διήρκεσε 4 μήνες και είχε στόχο να εισαγάγει μικρές και μεγάλες ΜΚΟ στην έννοια της Τεχνητής Νοημοσύνης, τα εργαλεία και τις ευκαιρίες αξιοποίησης που προσφέρει για την Κοινωνία των Πολιτών.

Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν εκπρόσωποι των φορέων που ωφελήθηκαν, άλλοι φορείς της Κοινωνίας των Πολιτών, δημοσιογράφοι και μέλη του Management Team της Teleperformance στην Ελλάδα, με επικεφαλής την CEO, Charlotte Foucteau.

Από την πλευρά της SciFY, o Γιώργος Γιαννακόπουλος, συνιδρυτής και CEO, παρουσίασε τις τάσεις, τις βέλτιστες πρακτικές και τις εξελίξεις στον τομέα της Τεχνητής Νοημοσύνης.

  • «Σήμερα είχαμε την ευκαιρία να ανακεφαλαιώσουμε ένα σύνολο συναντήσεων που έγιναν με την υποστήριξη της Teleperformance και την υλοποίηση από τη SciFY με σκοπό να εκπαιδεύσουμε ΜΚO, ώστε να μπορέσουν να αξιοποιήσουν την Τεχνητή Νοημοσύνη στην καθημερινή τους πρακτική. Έτσι θα θωρακιστούν, θα προστατευτούν και θα βελτιώσουν τις υπηρεσίες τους με έναν τρόπο ανθρωποκεντρικό που την ίδια στιγμή αξιοποιεί σωστά την τεχνολογία».

Ο Βασίλης Γιαννακόπουλος, CMO της SciFY παρουσίασε το πρόγραμμα, τον αντίκτυπο και τα αποτελέσματά του.

Βασίλης Γιαννακόπουλος, CMO της SciFY
  • «Έχουμε εκπαιδεύσει χιλιάδες ανθρώπους στην Τεχνητή Νοημοσύνη, σε αυτό το πρόγραμμα όμως εκπαιδεύσαμε ανθρώπους που αλλάζουν τον κόσμο! Οι δέκα Μη Κυβερνητικές Οργανώσεις που συμμετείχαν στο πρόγραμμα έχουν μεγάλο αντίκτυπο στην κοινωνία, και τα αποτελέσματα της εκπαίδευσης έχουν ήδη αρχίσει να φαίνονται».
Charlotte Foucteau, CEO της Teleperformance στην Ελλάδα,

Από την πλευρά της Teleperformance, στις ομιλίες συμμετείχε η Charlotte Foucteau, CEO της Teleperformance στην Ελλάδα, με ένα σύντομο χαιρετισμό στον οποίο ανέδειξε τη σημασία της τεχνητής νοημοσύνης στη λειτουργία και την εξέλιξη των Οργανισμών, αλλά και την πρόθεση να στηριχθούν οι οργανώσεις της Κοινωνίας των Πολιτών που επιτελούν σημαντικό έργο και καλύπτουν ένα ευρύ φάσμα αναγκών της ελληνικής κοινωνίας.

Κλείνοντας την ομιλία της προσκάλεσε όλους τους συμμετέχοντες να γίνουν πρεσβευτές της κοινωνικής καινοτομίας μέσω της τεχνητής νοημοσύνης.

Ο Οδυσσέας Χριστοφορίδης, CTO της Teleperformance στην Ελλάδα, παρουσίασε ενδιαφέρουσες πληροφορίες σχετικά με τις καθημερινές λύσεις που παρέχουν τα προϊόντα Τεχνητής Νοημοσύνης (ΑΙ), τα οποία έχει αναπτύξει η Teleperformance.

  • «Είμαστε εξαιρετικά χαρούμενοι και υπερήφανοι που υπήρξαμε μέρος αυτής της πρωτοβουλίας, που προάγει την τεχνολογική και ψηφιακή άνθιση, και που έδωσε την ευκαιρία σε μία σειρά από Μη Κερδοσκοπικούς Οργανισμούς να γνωρίσουν καλύτερα την Τεχνολογία και την Τεχνητή Νοημοσύνη. Ελπίζουμε ότι μέσω αυτού του έργου, οι ωφελούμενες οργανώσεις θα εξελιχθούν, θα απλοποιήσουν διαδικασίες και θα συνεχίσουν το μοναδικό τους έργο»

τόνισε η Μυρσίνη Σωτηροπούλου, CMO της Teleperformance στην Ελλάδα.

Η εκδήλωση έκλεισε με σύντομες ομιλίες από εκπροσώπους των ΜΚΟ που εκπαιδεύτηκαν με το συγκεκριμένο πρόγραμμα.

Η Teleperformance στην Ελλάδα είναι μέλος του Ομίλου Teleperformance, που επιδιώκει σταθερά να συνδυάσει την πιο προηγμένη τεχνολογία με την ανθρώπινη επαφή για να προσφέρει την καλύτερη δυνατή, ταχύτερη και ασφαλέστερη εξυπηρέτηση στα μεγαλύτερα brands του κόσμου και τους πελάτες τους.

Το ολοκληρωμένο χαρτοφυλάκιο υπηρεσιών της εταιρείας, το οποίο βασίζεται στην τεχνητή νοημοσύνη, περιλαμβάνει από front-office εξυπηρέτηση πελατών, έως και λειτουργίες back-office, συμπεριλαμβανομένων των υπηρεσιών Trust και Safety, που βοηθούν στην προστασία τόσο των διαδικτυακών χρηστών, όσο και της φήμης του brand.

Η Teleperformance προσφέρει επίσης μια σειρά από εξειδικευμένες υπηρεσίες, μεταξύ των οποίων υπηρεσίες collections, διερμηνείας, visa και recruitment process outsourcing. Υποστηριζόμενη παγκοσμίως από σχεδόν 500.000 εμπνευσμένα και παθιασμένα μέλη του Ομίλου Teleperformance, που μιλούν περισσότερες από 300 γλώσσες, η Teleperformance στην Ελλάδα έχει παρουσία σε παγκόσμια και τοπική κλίμακα, που της επιτρέπει να δημιουργεί ιδιαίτερα θετικό αντίκτυπο σε κοινότητες, πελάτες και το περιβάλλον.

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ