Ο γαμήλιος τουρισμός στο επίκεντρο σε έναν κορυφαίο ελληνικό προορισμό όπως η Ρόδος. 

Εκεί πραγματοποιήθηκε η ετήσια συνάντηση της μεγαλύτερης πλατφόρμα B2B γαμήλιου τουρισμού με τη συμμετοχή πάνω από 350 ειδικών γάμων πολυτελείας και influencers από 40 χώρες του κόσμου, συμπεριλαμβανομένων διάσημων επαγγελματιών από τις ΗΠΑ, τα ΗΑΕ, τη Γαλλία και το Ισραήλ, προσφέροντας 30 ώρες δικτύωσης και περισσότερες από 5.000 οργανωμένες συναντήσεις.

Το συνέδριο πραγματοποιήθηκε στο ultra all-inclusive 5* Mitsis Alila Resort & Spa σε συνεργασία με τους εθνικούς φορείς του ΕΟΤ, της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου και του Δήμου της Ρόδου.

Σύμφωνα με τον Περιφερειάρχη Νοτίου Αιγαίου Γιώργο Χατζημάρκο η Ελλάδα έχει αναδειχθεί ως μια από τις κορυφαίες επιλογές ζευγαριών για γάμους προορισμού. «Η χώρα μας έχει πολλά να προσφέρει όσον αφορά στους πολυτελείς γάμους και το σχεδιασμό ταξιδιών του μέλιτος για το 2022 και η Ρόδος προσφέρει πολλά πλεονεκτήματα ως προορισμός γάμου: εύκολη σύνδεση με τις περισσότερες χώρες μέσω απευθείας πτήσεων εξωτερικού, τουλάχιστον από τον Μάρτιο έως τον Νοέμβριο». 

Το Συνέδριο DWP είναι αναγνωρισμένο ως η μεγαλύτερη επιχειρηματική πλατφόρμα της βιομηχανίας Γαμήλιου Τουρισμού στον κόσμο. Τα τελευταία πέντε χρόνια, το Συνέδριο DWP συγκεντρώνει τους καλύτερους οργανωτές γάμων κάτω από την ίδια στέγη σε έναν εξωτικό προορισμό με σκοπό τη συνάντηση κορυφαίων διεθνών σχεδιαστών και προμηθευτών γάμων πολυτελείας, ώστε να αναπτύξουν επιχειρηματικές σχέσεις, να προβάλλουν τις υπηρεσίες τους και να συνάψουν διεθνείς συνεργασίες.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here