Τη δωρεά μίας κλίνης ΜΕΘ με αερόστρωμα στο Γενικό Νοσοκομείο Λάρισας «Κουτλιμπάνειο και Τριανταφύλλειο» και μίας στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Λάρισας, αλλά παράλληλα και τη δωρεά 1000 στολών για το Νοσηλευτικό προσωπικό του Γενικού Νοσοκομείου Νοσημάτων Θώρακος «Σωτηρία», ανακοίνωσαν σήμερα τα BREAD FACTORY.

Στόχος αυτών των δωρεών, όπως αναφέρει η εταιρεία, είναι η έμπρακτη ενίσχυση των υποδομών υγείας της χώρας για την καταπολέμηση της εξάπλωσης του COVID-19 στο πλαίσιο της κοινωνικής ευθύνης που έχει η εταιρεία.

«Τα BREAD FACTORY σε μια κρίσιμη συγκυρία για τη χώρα και με δεδομένη την ανάγκη για πρόσθετο νοσοκομειακό εξοπλισμό για την καταπολέμηση της διάδοσης του COVID-19, συμβάλλουν στην κοινή προσπάθεια αντιμετώπισης με αυτές τις δωρεές», δήλωσε ο Δ.Σ. της εταιρείας, κ. Αθανάσιος Κολοκυθάς.

Τέλος, να σημειωθεί ότι οι διαδικασίες για την ολοκλήρωση της δωρεάς και την παράδοση του απαραίτητου εξοπλισμού βρίσκονται σε εξέλιξη, σε συνεργασία με τις διοικήσεις των νοσηλευτικών ιδρυμάτων.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here