Πολιτική “work from home” για τη συντριπτική πλειοψηφία των εργαζομένων, προσωρινή διακοπή όλων των επαγγελματικών ταξιδιών και υποστήριξη με κάθε τρόπο προσφέρει η Stoiximan στους περισσότερους από 700 εργαζομένους της σε Ελλάδα, αλλά και στο εκτός Ελλάδας προσωπικό της (Κύπρος, Γερμανία, Ρουμανία, Πορτογαλία).

«Ζούμε μια ξαφνική και απρόβλεπτη περίοδο για την Ελλάδα», δήλωσε με ανάρτησή του στον προσωπικό του λογαριασμό στο LinkedIn ο Συνιδρυτής και Διευθύνων Σύμβουλος της Stoiximan, Γιώργος Δασκαλάκης. «Η εμφάνιση του κορωνοϊού και στη χώρα μας μαζί με τη ραγδαία εξάπλωσή του ανατρέπει όσα γνωρίζαμε μέχρι σήμερα. Οι επιπτώσεις θα επηρεάσουν σημαντικά όχι μόνο την εργασιακή μας καθημερινότητα αλλά και τη ζωή για ένα αρκετά μεγάλο διάστημα. Σε τέτοιες στιγμές, πρέπει να δείξουμε ψυχραιμία, να αποφύγουμε τον πανικό και τις σπασμωδικές κινήσεις. Να λειτουργήσουμε με ατομική και συλλογική ευθύνη, προστατεύοντας το σύνολο της ελληνικής κοινωνίας. Να είμαστε λειτουργήσουμε σαν μία ομάδα μέσα σε μια τέτοια μεγάλη πρόκληση. Στην παρούσα φάση ζητούμενο είναι να δώσουμε στην ερευνητική κοινότητα τον χρόνο που απαιτείται για να βρει τις κατάλληλες λύσεις που θα αποδειχθούν σωτήριες για τις ευάλωτες πληθυσμιακές ομάδες, για αυτούς που το έχουν περισσότερο ανάγκη. Οφείλουμε να προστατέψουμε τη δημόσια υγεία, συμβάλλοντας με κάθε τρόπο στον περιορισμό της εξάπλωσης του κορωνοϊού. Στη Stoiximan έχουμε πάντα προτεραιότητα τους ανθρώπους μας.

Πέρα από κάθε άλλη φορά, ο συναγερμός αυτός μας καλεί να δράσουμε για το καλό όλων μας. Θα ήθελα να ενθαρρύνω και άλλες εταιρείες να αναλάβουν αντίστοιχες πρωτοβουλίες φροντίζοντας για την υγεία και την ευημερία των εργαζομένων τους, και ενδυναμώνοντας με αυτόν τον τρόπο τη συλλογική προσπάθεια να περιορίσουμε τον κίνδυνο της διάδοσης του κορωνοϊού».

Η πολιτική για εργασία από απόσταση περιλαμβανόταν ήδη στις δυνατότητες των εργαζομένων της Stoiximan, μαζί με ευέλικτο ωράριο και πλήθος άλλων παροχών. Στο πλαίσιο των νέων, έκτακτων μέτρων, η δυνατότητα παρέχεται απεριόριστα σε όλους τους εργαζόμενους που μπορούν να συνεχίσουν να εργάζονται από απόσταση, ενώ στις εγκαταστάσεις της εταιρείας θα παραμείνει μόνο η απαραίτητη περιορισμένη επιχειρησιακή ομάδα, που με περισσότερη ασφάλεια θα συνεχίσει να εξασφαλίζει στα μέλη της Stoiximan την καλύτερη δυνατή εμπειρία ψυχαγωγίας.

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here