Ρόλο εμπειρογνώμονα στον Παγκόσμιο Οργανισμό Τουρισμού ανέλαβε ο Γιώργος Τζιάλλας,  Γενικός Γραμματέας Τουριστικής Πολιτικής και Ανάπτυξης.

Ο ίδιος ανέλαβε τη θέση μετά από πρόταση του Γενικού Γραμματέα του Παγκόσμιου Οργανισμού Τουρισμού, Zurab Pololikashvili, να αναλάβει ρόλο εμπειρογνώμονα στον Οργανισμό, σε θέματα καινοτομίας, επενδύσεων και ψηφιακού μετασχηματισμού στον τουρισμό. Τα τελευταία χρόνια, ο Γ. Τζιάλλας εκπροσωπώντας το Υπουργείο Τουρισμού συμμετείχε ενεργά σε διεθνή συνέδρια και φόρουμ με σημαντικό ενδιαφέρον ενισχύοντας την εξωστρέφεια του τουρισμού.

  • Η ανάληψη από την Ελλάδα της προεδρίας της Περιφερειακής Επιτροπής Τουρισμού για την Ευρώπη του ΠΟΤ, καθώς και η συμμετοχή της στο Εκτελεστικό Συμβούλιο του Οργανισμού, αποτελούν δύο μόνο από τις διεθνείς αναγνωρίσεις της χώρας μας στον τουρισμό σε παγκόσμιο επίπεδο.

Ο κ. Τζιάλλας έχει ξεκινήσει, από τα μέσα Δεκεμβρίου τις επαφές στη Μαδρίτη με υψηλόβαθμα στελέχη του Οργανισμού προκειμένου να ενημερωθεί για το δίκτυο καινοτομίας στον τουρισμό του ΠΟΤ, την ψηφιακή πλατφόρμα που συνδέει επιχειρήσεις, start-ups, επενδυτές και πανεπιστήμια, καθώς και τα φόρουμ καινοτομίας, τη διοργάνωση των οποίων θα υποστηρίξει, όπως και το πρώτο accelerator πρόγραμμα που θα διοργανωθεί στις αρχές του χρόνου.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here