Γράφει η «ξενοδόχος»

Ένα μεγάλο ‘’στοίχημα’’ έχουν βάλει οι Ισραηλινοί της Brown Hotels, οι οποίοι θεωρούνται από τους μεγαλοεπενδυτές της περιοχής γύρω από την Ομόνοια- και όχι μόνο.

Σε μία «δύσκολη» περιοχή επί της Λιοσίων 11, κοντά στον Σταθμό Λαρίσης, το Sans Rival, ξενοδοχείο του Μεσοπολέμου είναι ίσως ένα από τα πιο πολυφωτογραφημένα κτίρια της περιοχής λόγω ακριβώς της μοναδικότητάς του και της ιδιαίτερης αρχιτεκτονικής του.

Τώρα, το στοίχημα που έχουν βάλει οι Ισραηλινοί είναι να φέρει πίσω κομμάτι από τη χαμένη αίγλη ακόμη και σε αυτές τις ‘’δύσκολες’’ γειτονιές της Αθήνας.

Όπως αναφέρουν οι επιτελείς της εταιρείας,

  • «το πλήρως ανακαινισμένο ξενοδοχείο θα ανοίξει μια ακόμα φορά τις πόρτες του στους επισκέπτες μετά από αρκετές δεκαετίες.”

Το House Sans Rival, όπως θα μετονομαστεί, θα έχει 42 δωμάτια διακοσμημένα με ευρωπαϊκή αισθητική και απόλυτα ρομαντική διάθεση.

Πιστό στο ύφος της Brown Hotels, το ξενοδοχείο θα έχει το δικό του bistro, ένα in- house μπαρ ενώ η ταράτσα θα μεταμορφωθεί επίσης σε χώρο διασκέδασης και χαλάρωσης.

Φυσικά δε θα λείπει το εσωτερικό γυμναστήριο και οι χώροι spa και χαλάρωσης».

Είναι σημαντικό να σημειωθεί πως η εκλεκτιστική αρχιτεκτονική και ο χαρακτήρας του θρυλικού ξενοδοχείου θα διατηρηθούν πλήρως με σεβασμό στην μακρά ιστορία του, που παραπέμπει σε

  • «ένα μέγα ξενοδοχείο ύπνου, μεγαλοπρεπές και εφάμιλλον των μεγάλων ευρωπαϊκών ξενοδοχείων»,

το οποίο έχει

  • «τρεχούμενο νερό σε όλα τα δωμάτια και δυνατότητα θερμού λουτρού.

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here