Η WorldHotels™ ανακοινώνει την ένταξη του ξενοδοχείου Makedonia Palace στην ανώτατη κατηγορία της WorldHotels Luxury Collection.

«Το εμβληματικό αυτό ξενοδοχείο είναι το ιδανικό για να εγκαινιάσουμε την παρουσία μας στην Ελλάδα», δήλωσε ο πρόεδρος της WorldHotels™ Ron Pohl.

«Η παρουσία μας στην Ελλάδα είναι κομβικής σημασίας για την εταιρεία μας και σημαντικό βήμα στην προσπάθειά μας να ενδυναμώσουμε τη διεθνή παρουσία μας, εντάσσοντας σημαντικά ξενοδοχεία σε όλο τον κόσμο».

Όπως αναφέρεται στη σχετική ανακοίνωση, το Makedonia Palace υποδέχεται τους επισκέπτες του προσφέροντας πολυτελείς παροχές και ανέσεις. Ο κατάλογος του εστιατορίου Salonica συνδυάζει την υψηλή γαστρονομία με τις γεύσεις της Μεσογειακής Κουζίνας. Οι επισκέπτες μπορούν να απολαύσουν το γεύμα τους  έχοντας θέα προς τη θάλασσα και τον Λευκό Πύργο. Το ξενοδοχείο διαθέτει επίσης το μεγαλύτερο παραδοσιακό χαμάμ της Ελλάδας, εξωτερική πισίνα με θέα προς τη θάλασσα, γυμναστήριο και σάουνα.

Το Makedonia Palace φημίζεται επίσης για την οργάνωση εκδηλώσεων και συνεδρίων, διαθέτοντας Αίθουσα Χορού 900 τ.μ. και Εκθεσιακό Κέντρο 2.000 τ.μ. Το Εκθεσιακό Κέντρο μπορεί να εξυπηρετήσει μέχρι και 1.000 άτομα και να διαιρεθεί σε τέσσερεις ανεξάρτητες αίθουσες.

«Μας κάνει πραγματικά υπερήφανους η ένταξη του Makedonia Palace, ενός τόσο αξιόλογου ξενοδοχείου, στη WorldHotels ως το πρώτο ξενοδοχείο της αλυσίδας στην Ελλάδα και τη Νοτιοανατολική Ευρώπη», σημειώνει η Κάρολ Μάριοτ,Πρόεδρος και Διευθύνουσα σύμβουλος του BWH Hotel Group στη Νοτιοανατολική Ευρώπη. «Είμαστε ευγνώμονες για την εμπιστοσύνη τους και προσβλέπουμε σε μία αμοιβαία επιτυχή συνεργασία για τα επόμενα χρόνια».

«Είμαστε πραγματικά ενθουσιασμένοι και υπερήφανοι για τη συνεργασία μας με τη WorldHotels και αποβλέπουμε σε μια επιτυχή συνεργασία», δήλωσε ο Γενικός Διευθυντής του Makedonia Palace Άλκης Σωτηρίου. «Μαζί μπορούμε να φέρουμε τη Θεσσαλονίκη και το Makedonia Palace εκεί που πραγματικά ανήκουν, στο επίκεντρο του διεθνούς ενδιαφέροντος».

Οι επισκέπτες του Makedonia Palace μπορούν να απολαύσουν και τα προνόμια του WorldHotels Rewards ™, του κορυφαίου κλαμπ πιστότητας πελατών που προσφέρει στα μέλη του ειδικά προνόμια σε όλα τα ξενοδοχεία της αλυσίδας.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here