Το Makedonia Palace Hotel ανακοινώνει σήμερα πως ξεκινά ειδικό πρόγραμμα στήριξης και βοήθειας των πλημμυροπαθών στις περιοχές της Θεσσαλίας σε συνεργασία με τον Ελληνικό Ερυθρό Σταυρό.

Με κάθε διανυκτέρευση στο Makedonia Palace Hotel, μέρος του ποσού της διανυκτέρευσης θα διατίθεται στον Ερυθρό Σταυρό. Η διάθεση μέρους του ποσού της κάθε διανυκτέρευσης είναι πρωτοβουλία που στοχεύει να συγκεντρώσει σημαντικά κεφάλαια, για να χρησιμοποιηθούν από τον Ελληνικό Ερυθρό Σταυρό για την προμήθεια και παροχή πόρων και υπηρεσιών στους πλημμυροπαθείς των περιοχών της Θεσσαλίας.

Οι πλημμυροπαθείς της Θεσσαλίας χρειάζονται άμεσα την ανθρώπινη αλληλεγγύη από όλους, και για αυτό το Makedonia Palace Hotel αναλαμβάνει τον ρόλο ενός σημαντικού συνεργάτη του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού στην προσπάθεια ανακούφισης και αποκατάστασης. Ο Ελληνικός Ερυθρός Σταυρός, βρίσκεται από την πρώτη στιγμή στο πεδίο και υλοποιεί σημαντικές δράσεις υπέρ των πληγέντων και η συμβολή του Makedonia Palace Hotel θα βοηθήσει στην αντιμετώπιση της ανθρωπιστικής κρίσης που αντιμετωπίζει η περιοχή.

Ο Γενικός Διευθυντής του ξενοδοχείου, Αλκιβιάδης Σωτηρίου, δήλωσε σχετικά: “Η Θεσσαλία βρίσκεται σε μία κρίσιμη κατάσταση μετά τις φονικές πλημμύρες, και σε αυτές τις δύσκολες στιγμές αποφασίσαμε να στηρίξουμε την εκεί κοινότητα και τον Ερυθρό Σταυρό. Η αλληλεγγύη είναι θεμελιώδης αξία για εμάς και με αυτό το πρόγραμμα στήριξης, τη διάθεση εσόδων από την κάθε διανυκτέρευση, θα συνεισφέρουμε στην ανακούφιση και την ανάκαμψη της περιοχής.”