Ενδιαφέρουσα -απ΄ όλες τις απόψεις- είναι η εκδήλωση που διοργανώνεται, σήμερα Πέμπτη από την Ένωση Μαρινών Ελλάδας.
Από τις 09.30 έως τις 13.00 το μεσημέρι, θα συζητηθούν θέματα που αφορούν στον κλάδο, ο οποίος -κακώς- τα προηγούμενα χρόνια αφέθηκε στην τύχη του, με συνέπεια να υποσκελιστεί από γειτονικές χώρες-αγορές.
Την αρχή της ενημέρωσης θα κάνει ο Σταύρος Κατσικάδης, πρόεδρος της ΕΜΕ, ενώ θα γίνουν γνωστές και λεπτομέρειες, που αφορούν στρατηγικές συνεργασίες που θα αλλάξουν την εικόνα στον κλάδο, θα τον αναβαθμίσουν.
  • Ηδη οι τελευταίες δύο κινήσεις, από Lamda Development, με την Μαρίνα του Φλοίσβου και Κυριακούλη, με αυτήν της Καλαμάτας προιδεάζουν για τα επόμενα βήματα αυτών των δύο big players. 
Η οριστική αποχώρηση της Dogus, η εδώ και καιρό έξοδος του FF Group έχει αφήσει- επί της ουσίας- το πεδίο ελεύθερο για τους Lamda και Κυριακούλη.
  • Στην Πελοπόννησο, στον έλεγχο της Κυριακούλης πέρασε το 100% της θυγατρικής της, με την επωνυμία Μαρίνα Καλαμάτας Τουριστική.  Η Κυριακούλης αγόρασε από την “Συνεταιρισμός Τουριστικής Εκμετάλλευσης – Ανάπτυξης Μεσσηνίας”, 80.000 μετοχές  πληρώνοντας 255.000 €
Επειδή εν τη ενώσει η ισχύς, όπως έλεγαν οι παλαιότεροι μην σας εκπλήξει το παραμικρό, απ΄ όσα θα διαδραματισθούν στον κλάδο, με την είσοδο και 1-2 ξένων ονομάτων, κυρίαρχων σε Ευρώπη και Καραϊβική.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here