Για 10η συνεχή χρονιά, η Ένωση Διπλωματικών Υπαλλήλων Οικονομικών & Εμπορικών Υποθέσεων (ΕΝΔΥ ΟΕΥ) του Υπουργείου Εξωτερικών σε συνεργασία με την ethosEVENTS, το οικονομικό και επιχειρηματικό portal banks.com.gr  και το οικονομικό και επενδυτικό περιοδικό ΧΡΗΜΑ διοργανώνουν το συνέδριο – θεσμός για τον εξαγωγικό τομέα, το Greek Exports Forumτο οποίο και φέτος θα πραγματοποιηθεί μαζί με τα Greek Exports Awards 2021!

Η διοργάνωση των φετινών Greek Exports Forum & Awards θα προβάλλει τις ευκαιρίες που προκύπτουν για τις εξαγωγικές επιχειρήσεις από το νέο Σχέδιο Ανασυγκρότησης και Εξωστρέφειας, παρέχοντας χρηστικά εργαλεία και πληροφορίες προκειμένου να ενισχύσουν την εξαγωγική τους δραστηριότητα, σε μία περίοδο που κυριαρχεί ο προβληματισμός για τα αυξημένα μεταφορικά κόστη.

Παράλληλα, η διοργάνωση θα αναδείξει και θα επιβραβεύσει τις επιχειρήσεις που διακρίθηκαν στον εξαγωγικό τομέα, σε μία ακόμη χρονιά που κινήθηκε υπό την επήρεια των επιπτώσεων της πανδημίας.

Επισκεφθείτε το ethosevents.eu και επιλέξτε ανάμεσα σε 4 θεματικές ενότητες και 19 κατηγορίες βράβευσης, εκείνη που αντιστοιχεί στις δραστηριότητές σας.

Υποβάλλετε την υποψηφιότητά σας
έως και τις 7 Φεβρουαρίου 2022!

 

Συμμετοχή με φυσική παρουσία είναι δυνατή ΜΟΝΟ με την επίδειξη και έλεγχο έγκυρου πιστοποιητικού εμβολιασμού ή έγκυρου πιστοποιητικού νόσησης καθώς και εγγράφου απόδειξης ταυτοπροσωπίας.

Παράλληλα, τα Greek Exports Forum & Awards 2021 θα μεταδοθούν και ψηφιακά μέσα από το LiveOn Expo Complex, το τρισδιάστατο ψηφιακό εκθεσιακό της κέντρο της LiveOn.

Τα Greek Exports Forum & Awards 2021 διοργανώνονται από την ethosEVENTS και την Ένωση Διπλωματικών Υπαλλήλων Οικονομικών & Εμπορικών Υποθέσεων (ΕΝΔΥ ΟΕΥ) του Υπουργείου Εξωτερικών, σε συνεργασία με το οικονομικό και επιχειρηματικό portal banks.com.gr και το οικονομικό και επενδυτικo περιοδικό ΧΡΗΜΑ.

ΓΙΝΕΤΕ ΧΟΡΗΓΟΣ

 

Δείτε περισσότερα στο ethosevents.eu

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here