Νέα Ημερομηνία – Νέες Κατηγορίες

Η εκδήλωση-θεσμός των Ελλήνων εξαγωγέων, τα Greek Exports Forum & Awards 2023, επιστρέφει ανανεωμένη την Παρασκευή 17 Μαρτίου 2023, με στόχο να αναδείξει τους κορυφαίους του κλάδου!

Οι νέες κατηγορίες, σε συνδυασμό με τις υπάρχουσες, προσφέρουν τη μοναδική ευκαιρία στους Έλληνες εξαγωγείς να διακριθούν για το σύνολο της εξαγωγικής τους δραστηριότητας!

Υποβάλετε υποψηφιότητα

Λήξη Υποβολής Υποψηφιοτήτων:23 Φεβρουαρίου 2023

Η λαμπερή τελετή απονομής των Greek Exports Awards 2022 θα διεξαχθεί το βράδυ της Παρασκευής 17 Μαρτίου. Τα Awardsδιοργανώνονται για 11η συνεχή χρονιά από την Ένωση Διπλωματικών Υπαλλήλων Οικονομικών & Εμπορικών Υποθέσεων (ΕΝΔΥ ΟΕΥ) του Υπουργείου Εξωτερικών, σε συνεργασία με την ethosEVENTS, με φυσική παρουσία και με παράλληλη online μετάδοση από το LiveOn Expo Complex.

Δείτε τις κατηγορίες

Δείτε τα κριτήρια

Greek Exports Forum

Σε συνδυασμό με τα Awards, το πρωί της Παρασκευής 17 Μαρτίου, θα διεξαχθεί το διαδικτυακό Forum, με στόχο να προβάλει τις ευκαιρίες που προκύπτουν για τις εξαγωγικές επιχειρήσεις, παρέχοντας πολύτιμες πληροφορίες και χρηστικά «εργαλεία».

B2B Συναντήσεις

Τη Δευτέρα 20 Μαρτίου, οι συμμετέχοντες θα έχουν τη δυνατότητα να πραγματοποιήσουν προσωπικές διαδικτυακές συναντήσεις με εκπροσώπους από τα γραφεία Οικονομικών και Εμπορικών Υποθέσεων (ΟΕΥ), Διμερών Επιμελητηρίων και χορηγών.

Δείτε περισσότερα στο ethosevents.eu