Η STIRIXIS Group μετά την πρώτη επιτυχημένη συνεργασία της με την GEP Group κλήθηκε να προσφέρει και για δεύτερη φορά τις υπηρεσίες στρατηγικής και design.

Η GEP Group, ιδρυθείσα το 2000 από ειδικούς επιστήμονες στην επαγγελματική Υγεία και Ασφάλεια, αποτελεί σήμερα την μεγαλύτερη εταιρία παροχής υπηρεσιών του κλάδου της στην Ελλάδα. Διαθέτοντας το πληρέστερο δίκτυο Ιατρών Εργασίας και Τεχνικών Ασφάλειας, έχει αναδειχθεί σε πολύτιμο συνεργάτη των ελληνικών επιχειρήσεων.

Με την εταιρία να βρίσκεται σε σταθερή αναπτυξιακή τροχιά και τις υπηρεσίες της “στεγασμένες” μέχρι πρότινος σε δύο διαφορετικές τοποθεσίες εντός της Αττικής, δημιουργήθηκε η ανάγκη ενοποίησης των τμημάτων της σε ένα κτίριο. Ο πρώτος ανασχεδιασμός των γραφείων από την STIRIXIS Group πραγματοποιήθηκε το 2017, ωστόσο το ζητούμενο αυτή τη φορά ήταν διαφορετικό.

Βασικός στόχος της εταιρίας ήταν η μεταφορά όλων των αυτόνομων υπηρεσιών της υπό την ομπρέλα τού νέου τριόροφου οικοδομήματος. Αυτό περιλάμβανε την διατήρηση στοιχείων τού αρχικού χώρου, την διαμόρφωση τού νέου χώρου σύμφωνα με τις συνεχώς αυξανόμενες ανάγκες της GEP Group, την “προστασία” ορισμένων χαρακτηριστικών τού νέου κτιρίου τα οποία δεν μπορούσαν να αλλοιωθούν και τελικά την σύμπτυξη όλων αυτών σε ένα απόλυτα εναρμονισμένο αποτέλεσμα.

Με την βοήθεια της STIRIXIS Group και την ολιστική της προσέγγιση, η εταιρία όχι μόνο διατήρησε, αλλά και ενίσχυσε την δυναμική της ταυτότητάς της στην αγορά. Η συνύπαρξη της αίθουσας εκπαίδευσης (θεωρητικό επίπεδο) και τού πλήρως εξοπλισμένου εξωτερικού χώρου (πρακτικό επίπεδο) προσφέρει, πλέον, μια ολοκληρωμένη εμπειρία στον επισκέπτη, προσδίδοντας παράλληλα μια αίσθηση ασφάλειας και οικειότητας. Όσον αφορά στο προσωπικό της GEP Group, ο χώρος είναι σχεδιασμένος σύμφωνα με τις σύγχρονες τάσεις εργονομίας, ευελιξίας, ακουστικής, φωτισμού και βιοφιλίας και βέβαια ασφάλειας και υγιεινής, διασφαλίζοντας έτσι την πλήρη λειτουργικότητα και παραγωγικότητά τους.

Ο Διευθύνων Σύμβουλος της GEP Group, Γιώργος Λαμπρινός, σχολίασε σχετικά με την νέα συνεργασία: “Το να δουλεύεις με την STIRIXIS είναι από μόνο του μια εμπειρία. Δεν πρόκειται μόνο για την επαγγελματική τεχνογωσία τους, αλλά το γεγονός πως αποτελούν μοναδικούς συνεργάτες με μοναδικό τους στόχο την παροχή της “τελειότητας” με κάθε μέσο. Διαχειρίστηκαν και φέρθηκαν στον χώρο μας ως ένα όχημα κουλτούρας και αξιών, ενώ μετέτρεψαν την εργασιακή μας καθημερινότητα σε έναν ιδανικό, βασισμένο στην ταυτότητα μας χώρο γεμάτο δημιουργικότητα και παραγωγικότητα. Σας ευχαριστούμε πολύ STIRIXIS Group για το υπέροχο αποτέλεσμα, καθώς και την στήριξη σας όλα αυτά τα χρόνια!”

Ο Διευθύνων Σύμβουλος της STIRIXIS Group, Αλέξανδρος Αθανασούλας, δήλωσε: “Η GEP Group αποτελεί πρωτοπόρο εταιρία με την οποία συνεργαζόμαστε στενά τα τελευταία χρόνια. Η ποιότητα και το επίπεδο των υπηρεσιών της την οδήγησαν σε μια συνεχή και ταχεία ανάπτυξη, αυξάνοντας τις ανάγκες σε γραφειακούς χώρους. Ως STIRIXIS Group και σεβόμενοι το όραμα και την εξέλιξη της, ανταποκριθήκαμε για ακόμη μια φορά στα νέα της στρατηγικά δεδομένα και όραμα, σχεδιάζοντας και παραδίδοντας έναν πρότυπο χώρο εργασίας, βασισμένο στις αρχές της GEP Group και με έμφαση στην ασφάλεια, υγιεινή και ευεξία. Μ’ αυτόν τον τρόπο αναδείξαμε την μοναδική της ταυτότητα ως εταιρία και παράλληλα ενισχύσαμε κάθε της συνεργασία και την απόδοση σε κάθε της τμήμα. Θα ήθελα να ευχαριστήσω την GEP Group και προσωπικά τον Διευθύνων Σύμβουλο, Γιώργο Λαμπρινό, για την συνεχή εμπιστοσύνη στη STIRIXIS Group, να τού ευχηθώ καλή επιτυχία σε κάθε νέο βήμα και να συγχαρώ πάνω από όλους τις δύο ομάδες μας που εργάστηκαν για το έργο εξαιρετικά, αποδοτικά και με μεγάλη αγάπη και χαρά για αυτό!”

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here