Η EXALCO είναι μία μεγάλη Ελληνική Βιομηχανία παραγωγής προφίλ αλουμινίου με έτος ίδρυσης το 1973, έχει έδρα τη Λάρισα και ανήκει στον όμιλο εταιριών ΒΙΟΚΑΡΠΕΤ. Η εταιρία είναι από τι πιο δυναμικές του κλάδου, κατέχει μεγάλο μερίδιο της ελληνικής αγοράς και εξάγει σε όλο τον κόσμο το μεγαλύτερο μέρος της παραγωγής της. 

Αναγνωρίζοντας τη σημασία της πληροφορίας και της ανάπτυξης της γνώσης, η ΕΧALCO επέλεξε τη WITSIDE και την πλατφόρμα Qlik Sense για την ανάπτυξη εφαρμογών BI και self-service analytics. Η τεχνολογία Cognitive Engine της πλατφόρμας Qlik Sense θα ενισχύσει τις δυνατότητες της επιχείρησης στα βήματα που κάνει για τον ψηφιακό μετασχηματισμό και τον δρόμο προς το Industry 4.

Ο Οδυσσέας Τσάτος, επικεφαλής του τμήματος Πληροφορικής της Exalco δήλωσε: «Η επιλογή μας στηρίχθηκε κυρίως στο τεράστιο εύρος δυνατοτήτων της πλατφόρμας. Επίσης, η Qlik υιοθετεί συνεχώς νέες τεχνολογίες και ενσωματώνει καινούρια χαρακτηριστικά, κάτι που μας διασφαλίζει ότι θα χρησιμοποιούμε μόνιμα την αιχμή της τεχνολογίας. Αυτά σε συνδυασμό με την άρτια εξυπηρέτηση της WITSIDE, επισφράγισαν την απόφασή μας»

Η WITSIDE είναι μία εταιρεία Augmented Analytics που εστιάζει τη δράση της στην άντληση, συλλογή, επεξεργασία και αξιοποίηση δεδομένων. Διαθέτει την αποκλειστική αντιπροσωπεία της Qlik για τα Δυτικά Βαλκάνια, την Ελλάδα, την Κύπρο και τη Μάλτα και της Alteryx για την Ελλάδα. Κινείται με υψηλούς ρυθμούς ανάπτυξης και το πελατολόγιό της περιλαμβάνει πάνω από 350 επιχειρήσεις και οργανισμούς. Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε το www.witside.com .

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here