Γράφει η «ξενοδόχος»

Ταχύτερα του αναμενομένου θα ανακάμψουν τα ταξίδια στη χώρα μας, λόγω της δυναμικής της Ελλάδας που βγαίνει μπροστά σε σχέση με τον υπόλοιπο ανταγωνισμό της Μεσογείου.

Η πρόβλεψη ανήκει στη γενική διευθύντρια του ομίλου IOGR του Γιάννη Γρύλου Βασιλική Χριστίδη, με αφορμή το νέο πρόγραμμα που ανακοινώθηκε χθές για την αεροπορική του ομίλου, η οποία κάνει εν μέσω πανδημίας το μεγάλο ‘’άνοιγμα’’ κυρίως στο εξωτερικό αλλά και την Ελλάδα.

H γενική διευθύντρια του ομίλου IOGR (SKY Express) Βασιλική Χριστίδη

Από τον ερχόμενο Αύγουστο, η SKY express θα έχει συνολικά 43 εθνικούς και διεθνείς προορισμούς.  Μετά την έναρξη πτήσεων στο εξωτερικό με Λάρνακα και Βρυξέλλες και την επέκταση στο εσωτερικό με τα νέα δρομολόγια προς Θεσσαλονίκη, Ρόδο και προσεχώς την ένταξη του Βόλου, σειρά έχουν προορισμοί κομβικής σημασίας:

  • Έτσι το δίκτυο πτήσεων από τον Διεθνή Αερολιμένα Αθηνών εκτός από τη Λάρνακα και τις Βρυξέλλες, θα καλύπτει σύντομα το Παρίσι (Charles de Gaulle) και το Heathrow του Λονδίνου.

Ειδικότερα, από τις 5 Ιουνίου ξεκινά η σύνδεση με το Παρίσι, που θα είναι 4 φορές την εβδομάδα, ενώ από την 1η Αυγούστου θα ξεκινήσει η σύνδεση για το Λονδίνο με προγραμματισμό να είναι καθημερινή.

Εντός Ελλάδος, μετά τα νέα δρομολόγια προς Θεσσαλονίκη και Ρόδο, έρχεται από τα μέσα Ιουνίου και η ένταξη του Βόλου, στη σύνδεση Βόλος- Ηράκλειο και θα ακολουθήσει αργότερα το Βόλος- Κέρκυρα. Σημειώνεται εδώ ότι το δίκτυο εσωτερικού θα αφορά συνολικά 35 προορισμούς (συμπεριλαμβανομένου και της σύνδεσης Βόλου- Ηρακλείου).

Σύμφωνα με τον πρόεδρο της εταιρείας κ. Θεόδωρο Κροκίδα οι κρατήσεις έχουν αρχίσει τις τελευταίες ημέρες, μετά και το ‘’άνοιγμα’’ του ελληνικού τουρισμού να βρίσκονται σε ανοδική τροχιά ακόμη και για τον μήνα Ιούνιο

  • «και αναμένουμε ακόμη καλύτερους ρυθμούς ανόδου μόλις τεθεί σε εφαρμογή το ψηφιακό πιστοποιητικό Covid που προωθείται σε επίπεδο Ε.Ε.».  

Το επόμενο διάστημα η SKY express ολοκληρώνει την αναβάθμιση του ιδιόκτητου στόλου της, σε συνέχεια της συμφωνίας με την Airbus την περασμένη χρονιά, με συνολικά έξι καινούρια Airbus, τύπου Α320neo. Στις 28 Μαίου έχει προγραμματιστεί η παραλαβή του 5ου και τον Ιούνιο του 6ου αεροσκάφους.

Παράλληλα, η εταιρεία στηρίζει και την επανέναρξη της τουριστικής περιόδου με τη διεθνή καμπάνια “Greece is bliss”.

Η εκστρατεία, όπως αναφέρουν οι επιτελείς του ομίλου, αναδεικνύει τις δυνατότητες της Ελλάδας να αποτελέσει όχι μόνο ταξιδιωτικό, αλλά και επαγγελματικό προορισμό.

Σύμφωνα με την κ. Βασιλική Χριστίδη, Γενική Διευθύντρια του Ομίλου IOGR

  • «Δίνουμε τη δική μας μάχη για την καθιέρωση της Ελλάδας ως 12μηνου προορισμού.  Εργαζόμαστε συστηματικά ώστε να αξιοποιήσουμε το momentum και τα πλεονεκτήματα που προσφέρει η διεθνής τάση του remote work».

Σε αυτή τη λογική εντάσσεται και η πρωτοβουλία “Working from a distance” την οποία πλαισιώνουν τα φωτογραφικά αφιερώματα της βραβευμένης ταξιδιωτικής φωτογράφου, Μαρίνας Βερνίκου.

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here